Αστρονομικό το ποσό που παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά και το πάγωμα του Ουγγαρέζου με την γκάφα!

Μιλάμε για την πιο απροσδόκητη γκάφα που έγινε στην ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος για την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το αστρονομικό ποσό που παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την εκπομπή της, «Pop Up», στον Alpha. Η όμορφη Ηλιάνα αμείβεται πολύ καλά, κάτι που σίγουρα φανταζόμασταν, αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μας!

Έτσι λοιπόν η Φαίη Σκορδά είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εσύ δεν θα μας είχε πει πέρυσι σ’ αυτή την εκπομπή ότι η Ηλιάνα έκλεισε 30.000 ευρώ το μήνα; Εσύ δεν το είχες πει;»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που δεν είχε πει ποτέ ποσό που είχε κλείσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου “πάγωσε” και ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Νίκος Παρτσώλης θύμισε στην Φαίη Σκορδά: «Εκτός αέρα το είπε αλλά δεν πειράζει…».

Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.