Άσπρα γένια και μαλλιά, πολύ αδυνατισμένος: Κανείς δεν γνωρίζει τον Βασίλη Καρρά μετά την περιπέτεια υγείας του

Ο Βασίλης Καρράς έκανε μία δημόσια εμφάνιση, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, τον περασμένο Νοέμβριο και είναι αγνώριστος.

Ειδικότερα, η «Espresso» “τσάκωσε” τον τραγουδιστή στην ψαροταβέρνα «Πρίγκιπας», στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπου, μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Αγνώριστος ο Βασίλης Καρράς

Ο τραγουδιστής ήταν ευδιάθετος, αλλά εμφανώς ταλαιπωρημένος και αδυνατισμένος, με σχεδόν λευκά μαλλιά και μούσια, με αποτέλεσμα να περάσει σχεδόν απαρατήρητος από τους άλλους πελάτες, αφού δύσκολα αναγνωρίζεται με τη νέα του εικόνα.

Τον κατάλαβαν, ωστόσο, από τη βαριά χαρακτηριστική φωνή του και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, με τον τραγουδιστή να τους καλοδέχεται.

Όπως έγινε στις αρχές Νοεμβρίου, ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε ξαφνικά σε χειρουργική επέμβαση, στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Μετά τη νοσηλεία του, μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η περιπέτειά του αυτή ήταν και η αιτία για να ακυρωθεί τελικά η συνεργασία του με την Πάολα στο Fever, με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του.

Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, αφού και τον Μάρτιο του 2022 είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ύστερα από έντονους πόνους στο στομάχι, ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο.

Η νέα εικόνα του Βασίλη Καρρά

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου