Ασπρη φαvτασίωση η Ειρήνη Στεριανού-Άνοιξαν τα κουμπιά με τέτοια προσόvτα

Ανήκει στις κοπέλες που έγιναν γνωστές μέσα από το ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model, κατά τον πρώτο κύκλο προβολής του από το Star. Η Ειρήνη κατάγεται από την Μυτιλήνη, αλλά ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως μοντέλο, αλλά και σε νυχτερινά μαγαζιά. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι μία όαση.

Η όμορφη κοπέλα είχε πολλά προσόντα και γενικά πλούσια τα…”ελέη”, κάτι που την έκανε και την κάνει ακόμα πρωταγωνίστρια σε πολλές ανδρικές φαvτασιώσεις. Αυτό το κορίτσι έχει ένα απίστευτα σαγnνευτικό σώμα και μία αστείρευτη ομορφιά που σε μαγνητίζει!

Αυτή τη φορά φόρεσε τα λευκά της εσώρουxα και πόζαρε σαν αμαpτωλός άγγελος, που θα σε οδηγήσει κατευθείαν στα βάθη της κόλασnς!

ειρήνη στεριανού,ειρήνη στεριανού σχεση,ειρήνη στεριανού ταινια,ειρήνη στεριανού φωτογραφια,ειρήνη στεριανού foto

Μάντεψε πού θα εστιάσεις!

Αντέχεις;

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία