Ασπιώτης – Κλαψινού: Τρία χρόνια full in love! Η σπάνια κοινή τους εμφάνιση πιασμένοι χέρι-χέρι

Κρατούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τη δημοσιότητα και τα φλας. Γι’ αυτό όταν εμφανίζονται μαζί ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Κωνσταντίνα Κλαψινού και μάλιστα πιασμένοι χέρι-χέρι αποτελεί σίγουρα είδηση. Το ζευγάρι έδωσε το παρών στον θρησκευτικό γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά.

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Κωνσταντίνα Κλαψινού είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Αν και κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή τους, δεν κρύβουν ότι θα ήθελαν να κάνουν ένα παιδί που θα τους «δέσει» ακόμη περισσότερο.

Οι δύο ηθοποιοί ζουν μαζί, κάτω από την ίδια στέγη στο Μαρούσι και φροντίζουν να αφιερώνουν όμορφες στιγμές ο ένας στον άλλον. Το ζευγάρι έχει σχέση εδώ τρία χρόνια και όπως λένε εκείνοι που τους ξέρουν καλά, εδώ υπάρχει ένας έρωτας πολύ μεγάλος.

«Είναι καλά, όλα. Μελλοντικά δεν βλέπω ούτε τον εαυτό μου πόσο μάλλον έναν άλλον άνθρωπο. Δεν με απασχολούν καθόλου αυτά. Δεν ονειρευόμουν ποτέ γάμους. Ούτε τώρα το ονειρεύομαι. Δεν θέλω, δεν θα μου άρεσε να μπω σε αυτή την διαδικασία. Έχω κάτσει, έχω σκεφτεί, το έχω συζητήσει με ανθρώπους και νομίζω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις ένα γάμο. Ένα παιδί αν έρθει, καλοδεχούμενο», δήλωνε η Κωνσταντίνα Κλαψινού ένα χρόνο πριν.

Η άριστη επικοινωνία και η χημεία μεταξύ τους αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας. Οι δύο ηθοποιοί, όλο αυτό το διάστημα που είναι μαζί, κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φλας. Τα όνειρα και τα σχέδια τους είναι κοινά, όπως και το… πεπρωμένο τους όπως τιτλοφορείται η νέα τους θεατρική δουλειά.

Η Κωνσταντίνα πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη παράσταση, ενώ ο Κωνσταντίνος έχει αναλάβει την παραγωγή.
Ο έρωτάς τους ξεκίνησε το 2019. Τότε είχαν υπάρξει δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Κλαψινού πήγαινε συνεχώς στο Εθνικό για να παρακολουθήσει τον Ασπιώτη που πρωταγωνιστούσε σε παράσταση. Η στενή φιλία τους αναπτύχθηκε και τώρα είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία