Ασφάλεια Αττικής: Πληροφορίες περί απομάκρυνσης των επικεφαλής σε Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών

Πληροφορίες για αλλαγές στην Ασφάλεια Αττικής, διακινούνται τις τελευταίες ώρες, που θέλουν να απομακρύνονται από τις θέσεις τους, ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς και ο διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλοι θα μετακινηθούν εκτός της ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μεταγωγών, στον κλάδο της εκπαίδευσης και σε υπηρεσία του Αρχηγείου της Αστυνομίας.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για δύο τμήματα της Ασφάλειας Αττικής που έχουν ασχοληθεί με πολύ σημαντικές υποθέσεις τα τελευταία χρόνια, που απασχόλησαν την ελληνική κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Εκβιαστών έχει ασχοληθεί με υποθέσεις απαγωγών και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών με στυγερά εγκλήματα, όπως τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, αλλά και την υπόθεση – θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα