Τεντώθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μία εξαιρετικά έξυπνη και μορφωμένη γυναίκα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιλκίς, ενώ σπούδασε στην Νομική του ΑΠΘ και αποφοίτησε στα τέσσερα χρόνια. Αργότερα απέκτησε μάστερ στο Ποινικό Δίκαιο και επειδή δεν μπορούσε να σταματήσει εκεί, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές για δύο χρόνια στην Ιατρική.

Εντυπωσιακό, έτσι; Βέβαια εξίσου εντυπωσιακή είναι και η εμφάνισή της. Εκπληκτικά γυμνασμένο κοpμί, αναλογίες σκέτη κόλασn, όμορφο πρόσωπο και εκπληκτικά, σαγηνευτικά μάτια.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Πνεύμα και ομορφιά σε ένα. Ο απόλυτος συνδυασμός για μια γυναίκα!

βίκυ χατζηβασιλειου,βίκυ χατζηβασιλείου,βίκυ χατζηβασιλειου ηλικια,βίκυ χατζηβασιλείου υψοσ,βικυ χατζηβασιλειου διαζυγιο,βικυ χατζηβασιλειου ηλικια υψοσ,βικυ χατζηβασιλειου instagram,βικυ χατζηβασιλειου αβαφη

Εμείς βέβαια την γνωρίζουμε ως παρουσιάστρια της κοινωνικής εκπομπής Πάμε Πακέτο, που όμως έχει σταματήσει την προβολή του.

Δείτε εδώ την αρκετά…αισθnσιακή φωτογραφία της, που γκρέμισε το Instagram:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.