Αρνείται να ντυθεί η Ελένη Μενεγάκη! Είναι καλοκαιρινός τύπος και το δείχνει!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία γυναίκα, που είναι φτιαγμένη για την τηλεόραση. Το να είναι παρουσιάστρια είναι στη φύση της και σίγουρα είναι η καλύτερη στο είδος της. Το όνομά της είναι συνώνυμο της ελληνικής τηλεόρασης και κυρίως της πρωινής ή μεσημεριανής ζώνης. Όλα αυτά τα χρόνια μας κρατάει συντροφιά με………

την όμορφη παρέα της, το κέφι της, το πηγαίο χιούμορ της, αλλά κυρίως με τις επικοινωνιακές της ικανότητες, που είναι αυτές που την καθιστούν το πρώτο όνομα στο μυαλό μας όταν μιλάμε για παρουσιάστρια.

ελένη μενεγάκη,eleni menegaki,ελένη μενεγάκη φόρεμα,ελένη μενεγάκη instagram, ελένη μενεγάκη λουλούδι

Φέτος λοιπόν, μετά από κάμποσα χρόνια πορείας στην τηλεόραση,αποφάσισε να σταματήσει κι έτσι την βλέπουμε να χαίρεται την ζωή της, χωρίς υποχρεώσεις και δουλειά!

Δείτε την λοιπόν να ποζάρει πιο ανέμελη από ποτέ,καλωσορίζοντας τον Σεπτέμβριο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλώς ήρθες Σεπτέμβρη ! Πρώτη φορά σε υποδέχομαι στην παραλία … μετά από παρά πολλά χρόνια ! #eleni #september1 #onarexperience #andros #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.