ΑΠΘ: Φοιτητές απέκλεισαν τη Σχολή Θετικών Επιστημών

Στον αποκλεισμό της Σχολής Θετικών Επιστημών προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης μέλη φοιτητικών συλλόγων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για τα χθεσινά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν εντός του ΑΠΘ και την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων εντός της Πανεπιστημιούπολης.

Όπως τονίζουν, δεν είναι αντίθετοι στην κατασκευή βιβλιοθήκης στο ισόγειο του Βιολογικού, στον χώρο που επί 34 χρόνια τελούσε υπό κατάληψη. Ωστόσο σημειώνουν πως αντιδρούν στην παρουσία της Αστυνομίας εντός του ΑΠΘ αλλά και στη βία που ασκήθηκε χθες.

Την ίδια ώρα, οι εργασίες στο πρώην “Στέκι στο Βιολογικό” συνεχίζονται παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου