Ιωάννα Πηλιχού: Η «Εύα» από το Ευτυχισμένοι Μαζί όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Η πανέμορφη και άκρως εντυπωσιακή Ιωάννα Πηλιχού, είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στο θέατρο, αλλά και έχει κάνει ένα πέρασμα από την τηλεόραση. Φυσικά μέσα σε διάφορους ρόλους, αυτός που θα την στοιχειώνει και θα την ακολουθεί πάντα, είναι αυτός της «Εύας» στην…..

αγαπημένη κωμική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», που γνώρισε τεράστια επιτυχία και αγάπη από το κοινό. Έχει κάνει TAE-KWO-DO και χόρευε ως Cheerleader για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Εκτός από ελληνικά, μιλάει συνολικά και άλλες έξι γλώσσες, όπως Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Τούρκικα και Αραβικά!

Σήμερα λοιπόν την είδαμε να ποζάρει με ένα καταπληκτικό μαγιό, που αναδείκνυε τα δυνατά της σημεία.

Η κοπέλα όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο όμορφη!

Συμφωνείς;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

i̶m̶ p̳o̳s̳s̳i̳b̳l̳e̳ ? #dotheimpossiblepossible #makeyourdreamscometrue #smile #bepositive #onepieceswimsuit @mal_le_by_a_maleviti #towel @ioannakourbela_basics #mysummer #summer2020 #summervibes ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωάννα Πηλιχού▪Ioanna Pilichou (@ioannapilichou) στις

Written by ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας ενώ έχω κάνει και μαθήματα φωτογραφίας την οποία και πραγματικά λατρεύω. Θεωρώ ότι μια εικόνα όντως ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προτιμώ να μιλάνε οι φωτογραφίες μου για εμένα. Αγαπώ τα γρήγορα αυτοκίνητα και λατρεύω την δυνατή μουσική.