Αποκάλυψη βόμβα: Η Τζωρτζίνα είχε νοσηλευτεί το 2015 με φαρμακευτική δηλητηρίαση

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται συνεχώς στο φως για την υπόθεση στην Πάτρα. Μία νέα αποκάλυψη έγινε από το TLive σε σχέση με την Τζωρτζίνα και το γεγονός πως είχε νοσηλευτεί παλιότερα άλλες δύο φορές.

Αποκάλυψη βόμβα: Η Τζωρτζίνα είχε νοσηλευτεί το 2015 με φαρμακευτική δηλητηρίαση

H εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μεταδόθηκε μία νέα σημαντική πληροφορία για την 9χρονη Τζωρτζίνα, η οποία είχε νοσηλευτεί ξανά δύο φορές το 2014 στο Καραμανδάνειο.

Τη μία φορά με εκχυμώσεις και την άλλη με φαρμακευτική δηλητηρίαση.

«Υπήρχε αυτή η τακτική από τη μητέρα να αναφέρει διάφορα συμπτώματα κι αυτή είχε ξεκινήσει πριν τη γνωστή εισαγωγή.

Δόθηκε εντολή στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο να διερευνηθούν τυχόν εισαγωγές της Τζωρτζίνας στο παρελθόν.

Ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι έχουν γίνει άλλες δύο εισαγωγές, η μία το 2014 κι η μία το 2015… Οι γονείς είχαν πει πως κάποια στιγμή η Τζωρτζίνα κατάπιε γόπα από ένα τασάκι και για αυτόν το λόγο την είχαν μεταφέρει στο νοσοκομείο», είπε η Γιώτα Κηπουρού.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απαρηγόρητη για τον Μάνο: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου»

Οι δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη έξω από το γραφείο της ανακρίτριας για «αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως «λύγισαν» την ίδια, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα» είπε η ίδια μιλώντας στο Star.

«Λυπάμαι. Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

Που, νωρίτερα σήμερα, πήγε στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής. Στάθηκε δηλαδή «απέναντι» στην σύζυγό του…

Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους, δεν απαντάει πια ούτε στις κλήσεις της μέσα από τη φυλακή.

«Επικοινώνησα την πρώτη μέρα. Τις υπόλοιπες δεν απάντησα» είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία