Αποκάλυψη-σοκ από την Βίκυ Κάβουρα! «Όχι δεν είμαι ελεύθερη…»

Η Βίκυ Κάβουρα είναι μία από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες γυναίκες της γενιάς της. Υπήρξε πρώην αθλήτρια του kick boxing και γενικά λατρεύει εκτός από την υποκριτική και την γυμναστική. Είναι ένα άτομο που σίγουρα μας προκαλεί θαυμασμό και με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και με την δυναμικότητά της.

Η Βασιλική Κάβουρα, όπως είναι το βαφτιστικό της, διαθέτει την απόλυτη φυσική ομορφιά, που φαίνεται, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ακόμα κι όταν είναι φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή φίλτρων, συνεχίζει να είναι ακόμα μία κούκλα.

Είναι μία από τις πιο αισθnσιακές γυναίκες, που η ομορφιά τους είναι τόσο αφοπλιστική, που σου κόβει την ανάσα!

βικυ καβουρα,βίκυ κάβουρα,βικυ καβουρα ηλικια,βικυ καβουρα εκπομπη

Πρόσφατα λοιπόν σε ερώτηση που έγινε μέσω Instagram, η Βίκυ αποκάλυψε πως δεν είναι ελεύθερη, ούτε νιώθει, καθώς λόγω καραντίνας δεν μπορεί να βγαίνει έξω και εύχεται να μπορεί στο μέλλον!

Δείτε εδώ όλη την δήλωσή της:

βικυ καβουρα,βίκυ κάβουρα,βικυ καβουρα ηλικια,βικυ καβουρα εκπομπη

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.