ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Έλενα Παπαρίζου θα παίξει σε πασίγνωστη παιδική σειρά Disney- Ποιος θα είναι ο ρόλος της;

Η Έλενα Παπαρίζου, η πασίγνωστη ποπ τραγουδίστρια, που απογείωσε την καριέρα της με μία θριαμβευτική νίκη στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision, θα συμμετέχει σε αγαπημένη παιδική σειρά στο Disney Channel. Η όμορφη τραγουδίστρια δοκιμάζει συνέχεια καινούρια και διαφορετικά πράγματα, που σίγουρα…..

τα καταφέρνει πάντα, αφού σε ό,τι και να κάνει βάζει πάθος και μπόλικο μεράκι.

Η αισιοδοξία και το αστείρευτο κέφι που πηγάζει από μέσα της την βοηθάει να είναι, σε ό,τι κάνει, πάντοτε στην κορυφή. Αυτή την περίοδο λοιπόν θα χαρίσει τη φωνή της στην παιδική σειρά 101 Σκυλάκια Δαλματίας, όπου είτε θα παριστάνει κάποιο ρόλο ή θα τραγουδήσει τη μουσική της σειράς.

Δείτε την στο στούντιο:

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου