Απογείωσε το κρεβάτι σου! Δοκίμασε τη νέα viral στάσn, coconut trick-Θα το τολμήσεις;

Αυτή η νέα τεχνική σεχ σας δείχνει πώς να βελτιστοποιείτε την ευχαρίστηση τόσο για αυτόν όσο και για εσάς … και έγινε viral. Ονομάζεται «κόλπο καρύδας», το οποίο θα σας εξηγήσουμε! Τις τελευταίες εβδομάδες τώρα, αυτή η τεχνική που υποτίθεται ότι αυξάνει την ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεχ έχει γίνει τόσο viral στο….

Στο Διαδίκτυο που έχει γίνει ακόμη και meme.Και όμως αυτή η τεχνική δεν είναι αστείο!

Το «κόλπο καρύδας»
Αυτή η τεχνική θα πρέπει να δοκιμαστεί όταν είσαι στην κορυφή, δηλαδή στην καουμπόισσα θέση. Αυτή η θέση, όπου η γυναίκα ελέγχει τον σύντροφό της, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αφού έχει τον έλεγχο. Πράγματι, όποιος είναι στην κορυφή θέτει το ρυθμό και, ως εκ τούτου, μπορεί να βελτιστοποιήσει την ευχαρίστηση λίγο περισσότερο.

Και εδώ είναι η απόλυτη συμβουλή όσον αφορά τη θέση καουμπόισσα, γνωστή ως «κόλπο καρύδας». Κατά τη διάρκεια της πράξης, υποτίθεται ότι θα γράψει τη λέξη «καρύδα» χρησιμοποιώντας τους γοφούς.

Το μυστικό?

Φυσικά, αν δεν σας αρέσουν οι καρύδες, μην πανικοβληθείτε. Αυτή η τεχνική λειτουργεί με οποιαδήποτε άλλη λέξη, αρκεί να την γράψετε και η λέξη δεν είναι πολύ περίπλοκη.

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα