Άπιστος Spoiler: ήρθε η σειρά της Ντερίν να ανταποδώσει στην Ασιγιά

Μια γυναίκα δολοπλόκα και αδίστακτη εμφανίζεται στη ζωή της Ασιγιά στη σειρά Άπιστος, με σκοπό να της κάνει το μεγαλύτερο κακό που μπορεί

Πρόκειται για την πρώην σύζυγο του Αράς η οποία τον διεκδικεί ξανά παρά το γεγονός ότι τον έχει απατήσει στο παρελθόν. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Αράς της ζήτησε να χωρίσουν κι έφυγε από το Λονδίνο στη σειρά Άπιστος. Μόνο που το ατύχημα του στέρησε τη μνήμη του και δεν επέστρεψε ποτέ για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου τους, Αυτό της δίνει το δικαίωμα να αποκαλεί αντροχωρίστρα την Ασιγιά και να τη διασύρει παντού.

Η Λέιλα κατηγορεί ανοιχτά την Ασιγιά πως της διέλυσε τον γάμο. Και πως εξαιτίας της έφυγε ο Αράς και την εγκατέλειψε. Παρά το γεγονός ότι ο Αράς την διώχνει για να φύγει μακριά τους και να τους αφήσει ήσυχους, αυτή δεν το κάνει. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει κακό στην Ασιγιά, ακόμη και να την σκοτώσει. Νομίζει πως μόνο έτσι θα γυρίσει πίσω σε αυτήν ο Αράς και θα σωθεί ο γάμος τους.

Η Λέιλα δίνει ραντεβού στην Ασιγιά για να μιλήσουν και της στήνει παγίδα. Γιατί όταν συναντιούνται σπρώχνει δυνατά. Με αποτέλεσμα η Ασιγιά να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι, χάνοντας τις αισθήσεις της. Ενώ στη συνέχεια είναι έτοιμη να την αποτελειώσει με ένα ξύλο που βρίσκει.

Αυτό που δε έχει υπολογίσει η Λέιλα πάνω στον παραλογισμό της είναι πως κάποιος μπορεί να τη δει. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τη Ντερίν η οποία καταφέρνει να ακινητοποιήσει τη Λέιλα χτυπώντας την. Η γυναίκα πέφτει κάτω αναίσθητη και η Ντερίν βρίσκεται σε απόγνωση. Φοβάται πως αν τη δει κανείς θα την κατηγορήσει για τους τραυματισμούς. Κι αυτό δεν αργεί να γίνει. Τώρα η Ντερίν έχει μπλέξει άσχημα. Και μόνο όταν συνέλθει η Ασιγιά θα μπορέσει να αποδείξει τι έχει γίνει στην πραγματικότητα.

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία