Άπιστος: η Ασιγιά παραιτείται από το νοσοκομείο κι εξαφανίζεται

Η Ασιγιά χάνει πια όση υπομονή της έμεινε από τον Βολκάν και τη συμπεριφορά του στη σειρά Άπιστος κι αυτό την κάνει να πάρει μια πολύ περίεργη απόφαση

Ο άπιστος Βολκάν συνεχίζει να είναι προκλητικός και κάνει τη ζωή της Ασιγιά δύσκολη, αγνοώντας πως έτσι θέτει σε κίνδυνο το ίδιο του το παιδί.

Ο Βολκάν θέλει να της καταστρέψει τη ζωή, θέλοντας να την εκδικηθεί για το κακό που του έκανε. Κάνει πως δεν βλέπει τη δική του στάση, καθώς η εκδίκηση αυτή αποσκοπεί στο να την βλέπει περισσότερο. Δε την έχει ξεπεράσει, ποτέ του δε την ξεπέρασε.

Μετά από πολλές μηχανορραφίες, πετυχαίνει να τη μειώσει κι άλλο στα μάτια του παιδιού της. Ο Αλί έχει πλέον βλέπει τη μητέρα του διαφορετικά και μένει πλάι στη νέα οικογένεια του πατέρα του. Στην Ντερίν, την αδελφή του και τον Βολκάν.
Η Ασιγιά, θέλοντας να ηρεμήσει, να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια, παραιτείται και εξαφανίζεται. Φεύγει από την πόλη και αφήνει τον γιο της να μείνει με τον πατέρα του.
Αντί ο Βολκάν να χαρεί, καταρρέει μόλις μαθαίνει πως η Ασιγιά έφυγε οριστικά. Μπαίνει μέσα στο άδειο τους σπίτι και ξεσπάει σε παραλήρημα.

Η Μπαχάρ τον βρίσκει σε αυτή την κατάσταση. Μόλις βλέπει τον Βολκάν να υποφέρει μακριά από την Ασιγιά, συνειδητοποιεί πως ανάμεσα τους υπάρχει μια αρρωστημένη σχέση.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία