Απίστευτο: Μάθε τι δείχνει για τον χαρακτήρα σου το μήκος των μαλλιών-Το ήξερες;

Οι γυναίκες συχνά αλλάζουν το χτένισμα τους, προφανώς χωρίς να σκέφτονται πάρα πολύ πώς επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι συνομήλικοι τους. Ωστόσο, οι ψυχολόγοι λένε ότι οποιαδήποτε αλλαγή εικόνας, συμπεριλαμβανομένου ενός χτενίσματος, είναι ένα σημάδι εσωτερικών αλλαγών σε μια γυναίκα……

1. Κοντά μαλλιά

Οι γυναίκες με κοντά μαλλιά είναι νέες στην καρδιά. Κατακλύζουν το κοινό τους με τα νεανικά τους πρόσωπα και τις παιχνιδιάρικες φύσεις τους. Είναι γεννημένες ηγέτες, εμπνέουν και προωθούν την αλλαγή όπου κι αν πάνε. Με τις αντιδραστικές προσωπικότητές τους, προσαρμόζονται καλά σε οποιαδήποτε κατάσταση και είναι πάντα γεμάτες ενέργεια.

μαλλιά,χαρακτήρας,χτένισμα, μήκος μαλλιών

2. Μαλλιά που καλύπτουν τα αυτιά, αλλά δεν φτάνουν στους ώμους

Αυτό είναι το χτένισμα μιας πραγματικής κυρίας. Είναι εκλεπτυσμένη, ήπια και επισκέπτεται τα όνειρα κάθε άνδρα. Ωστόσο, μην κολακεύετε τον εαυτό σας νομίζοντας ότι μπορείτε να την αποπλανήσετε. Σπάνια υποκύπτει στην επιρροή ή τη γοητεία κάποιου. Βαθιά μέσα ξέρει πάντα τι θέλει και σχεδόν πάντα το παίρνει.

μαλλιά,χαρακτήρας,χτένισμα, μήκος μαλλιών

3. Μαλλιά στους ώμους ή ελαφρώς κάτω από τους ώμους

Αυτές οι γυναίκες είναι πολύ ευέλικτες και απίστευτα χαρισματικές. Όπως ένας χαμαιλέοντας, είναι προσαρμόσιμες και μπορούν να μετακινηθούν από μια δυναμική ρύθμιση σε μια χαλαρή, απλή συνάντηση, χωρίς να χάνουν ιδρώτα. Εκπέμπουν τόσο έντονη ενέργεια, που προσελκύουν ανθρώπους σαν μαγνήτη και δεν στερούνται φίλων.

μαλλιά,χαρακτήρας,χτένισμα, μήκος μαλλιών

4. Μακριά μαλλιά

Οι άνθρωποι πίστευαν ότι η δύναμη ενός ατόμου βρισκόταν στα μαλλιά του. Ως εκ τούτου, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι γυναίκες με μακριά μαλλιά είναι σαν μικρές μάγισσες, συγκεντρώνοντας όλη αυτή την κοσμική δύναμη στις μακριές, κυματιστές (ή ευθείες) κλειδαριές τους.

Πρέπει να εμπιστεύονται τη διαίσθησή τους λίγο περισσότερο, επειδή, στην περίπτωσή τους, αυτή η διαίσθηση αποδεικνύεται συχνά εξαιρετικά αξιόπιστη. Αυτές οι γυναίκες είναι επίσης πολύ ειλικρινείς, μερικές φορές πολύ ειλικρινείς για το καλό τους.

..

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου