ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυτή η γυναίκα έμεινε έγκυος ενώ εγκυμονούσε ήδη-Ο γυναικολόγος της δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Αυτό το βρετανικό ζευγάρι έκανε μια σοκαριστική έκπληξη όταν μπήκαν για τους 12 εβδομάδες σάρωση υπερήχων.

Στις πιο μοναδικές περιπτώσεις , είναι πιθανό να μείνετε έγκυος όταν είστε ήδη έγκυος. Δεν μας πιστεύετε; Συνέβη σε αυτήν τη γυναίκα, και εδώ είναι η ιστορία της!

Η Ρεμπέκα Ρόμπερτς και ο Ρις Γουέβερ προσπαθούσαν να συλλάβουν για χρόνια. Με τη βοήθεια του φαρμάκου γονιμότητας, τα όνειρά τους τελικά έγιναν πραγματικότητα και η Ρεβέκκα έμεινε έγκυος με το πρώτο της παιδί. Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, μέχρι το ραντεβού τους με υπερήχους 12 εβδομάδων .

Δίδυμα υπερπληθυσμού
Όταν το ζευγάρι μπήκε για την τακτική σάρωση υπερήχων, κάποιος νέος είχε εμφανιστεί στην κοιλιά της. Κάποιος που δεν ήταν εκεί στα προηγούμενα ραντεβού. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ο Ρόμπερτς είπε ξανά την ιστορία:

Ήταν πραγματικά, πολύ σοκαριστικό που μου είπαν ότι υπήρχαν δύο μωρά αντί για ένα. Τότε μου είπαν ότι υπήρχε διαφορά μεγέθους τριών εβδομάδων μεταξύ των δύο μωρών που οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν.

Λοιπόν, πώς είναι δυνατόν αυτό;
Κανονικά οι γυναίκες δεν έχουν ωορρηξία όταν είναι έγκυες επειδή το βλεννογόνο, τα έμβρυα και οι ορμόνες συνεργάζονται για να σταματήσουν την ωορρηξία . Ωστόσο, τι συμβαίνει όταν αυτές οι αυτόματες αναπαραγωγικές άμυνες δεν λειτουργούν σωστά; Οι γυναίκες μπορούν να συνεχίσουν να έχουν ωόρηξια.

Έτσι, εάν μια γυναίκα κάνει σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ταυτόχρονα ωορρηξία, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εγκυμοσύνη εντός μιας υπάρχουσας εγκυμοσύνης. Ο μαιευτήρας του Ρόμπερτς, ο Δρ David Walker εξήγησε:

Αντί να σταματήσει την ωορρηξία, απελευθέρωσε ένα άλλο αυγό περίπου τρεις ή τέσσερις εβδομάδες μετά το πρώτο και το ωάριο κατά κάποιο τρόπο κατάφερε να γονιμοποιήσει και να εμφυτεύσει στη μήτρα της.

Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι τα αυγά γονιμοποιήθηκαν σε διαφορετικούς χρόνους, εξακολουθούν να αναπτύσσονται μαζί στη μήτρα, και ως εκ τούτου γεννιούνται ταυτόχρονα – όπως τα δίδυμα.

Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι απίστευτα μικρές, αλλά όχι αδύνατες. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν μόνο λίγα γνωστά δίδυμα υπερπληθυσμού στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των μωρών του Ρόμπερτς.

Η Ρεμπέκα Ρόμπερτς γέννησε τα «σούπερ δίδυμα» της τον Σεπτέμβριο του 2020 και μοιράστηκε την ιστορία της με τον κόσμο στο Instagram.

 

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία