Απίστευτο: Την κατέβασε από το λεωφορείο εξαιτίας της εμφάνισής της-Προσοχή το κορίτσι δίνει πόνο!

Η Amanda Hansson, μια 19χρονη γυναίκα, αρνήθηκε να κατέβει από το λεωφορείο. Ο οδηγός και οι επιβάτες  θεώρησαν «προκλnτικά» τα ρούχα της. Κάθε ρούχο που αναδεικνύει μια γυναίκα και το σώμα της κρίνεται χuδαίο και προκλnτικό. Η Amanda Hansson πλήρωσε το τίμημα για αυτό. Κατά τη διάρκεια του καύσωνα που έπληξε την Ευρώπη, η… 19χρονη γυναίκα προσάρμοσε τα ρούχα της στις θερμοκρασίες που ήταν περίπου τριάντα εννέα βαθμούς στην πόλη Μάλμο στα νότια της Σουηδίας. Όταν προσπάθησε να μπει στο λεωφορείο, ο οδηγός την σταμάτησε. Το έγκλημά της ήταν ότι φορούσε πολύ κοντό σοpτς και ένα μικροσκοπικό τοπ.

Ο οδηγός δήλωσε:

Δεν μπορείς να μπείτε ντυμένη έτσι στο λεωφορεία. Δείχνεις πάρα πολύ.
Το δικαιολογεί με έναν ασαφή ενδυματολογικό κώδικα για τους επιβάτες που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Η Amanda Hansson μοιράστηκε την ιστορία της σε μια ανάρτηση στο Facebook.

Μου απαγορεύτηκε η είσοδος στο λεωφορείο…. Η νεαρή γυναίκα έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook :

Μου είπαν ότι δεν μπορώ να μπω στο λεωφορείο αν δεν ντυθώ. Είμαι έξαλλη. Βγαίνω από το λεωφορείο γιατί θεώ να διαμαρτυρηθώ, ήμουν τόσο θυμωμένη, έτσι ήθελα απλώς να φωνάξω και να κλάψω. Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο ταπεινωμένη σε όλη μου τη ζωή και ότι και ότι αυτό συνέβη σε δημόσιο χώρο και μάλιστα μέσα σε ένα λεωφορείο με τρελαίνει.
Επειδή αυτό ήταν απλώς κατάφωρα σεξιστικn επίθεση, η Amanda Hansson επικοινώνησε με την εταιρεία λεωφορείων. Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη και απόλυσε τον εν λόγω οδηγό. Η εταιρεία λεωφορείων μίλησε επίσης για τη θέσπιση ενός προγράμματος κατάρτισης για να ενημερώσει τους οδηγούς για θέματα που σχετίζονται με το σεχισμό στην καθημερινή τους ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το βίντεο ΕΔΩ !

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)