Απίστευτο! Θυμάσαι την Μάρω Λύτρα; Δες την σήμερα να αφιερώνει τραγούδι στην Ελλάδα για το Lockdown!

Το 2004 το τηλεοπτικό κοινό δε ξεκολλούσε από την μικρή οθόνη κατά τη διάρκεια προβολής του Fame Story. Όλη η Ελλάδα μιλούσε για ένα πρόσωπο, την Μάρω Λύτρα. Δεν υπήρχε άνθρωπος, τότε, που δε μίλαγε για το κορίτσι αυτό και για το ειδύλλιό της με τον, επίσης, εσώκλειστο στο σπίτι του Fame Story, Κώστα Καραφώτη.

Η Μάρω μετά το τέλος του παιχνιδιού, έκανε τα δικά της βήματα στο χώρο της δισκογραφίας και συμμετείχε σε πολλά νυχτερινά σχήματα της Αθήνας. Κάποια στιγμή η Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα που μεγάλωσε και βρισκόταν η οικογένειά της.

Με την επιστροφή της στον Καναδά, το 2011, η Μάρω Λύτρα πήρε την απόφαση να κάνει ριζική αλλαγή στη ζωή της. Σπούδασε νοσηλευτική, παντρεύτηκε με τον Θεόφιλο Παπαδόπουλο και ζει μια ευτυχισμένη ζωή.

Μαρω λυτρα,μαρω λυτρα,μαρω λυτρα καραφωτησ,μαρω λυτρα ηλικια,μαρω λυτρα παιδι,μαρω λυτρα αχιλλεασ,μαρω λυτρα πρωτοσ γαμοσ,μαρω λυτρα fame story,μαρω λυτρα ινστα,μαρω λυτρα κωστασ καραφωτησ fame story

Η Μάρω όταν έμαθε για την δεύτερη καραντίνα που θα εφαρμοστεί στην χώρα της, ανέβασε ένα τραγούδι, που είχε πρωτοανέβει στην περίοδο της δικής τους καραντίνας και το αφιέρωσε στην εδώ πατρίδα της.

Συγκεκριμένα έγραψε: «When we did this song we were in complete lock down. It was hard , now I see that Greece has gone in complete lockdown, so this song is a message of hope ,I dedicate this song to Greece my country. Soon we will dance again. And be normal again.»

«Όταν κάναμε αυτό το τραγούδι, ήμασταν σε καθολικό lockdown. Ήταν δύσκολα και τώρα που βλέπω ότι η Ελλάδα έχει ξαναμπεί σε καθολικό lockdown, στέλνω αυτό το τραγούδι σαν ένα μήνυμα ελπίδας και το αφιερώνω στην χώρα μου, Ελλάδα. Σύντομα θα χορεύουμε ξανά. Και θα είμαστε κανονικοί ξανά.»

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα