Απίστευτο! Παπάς σοκάρει το διαδίκτυο σε βάφτιση-Δείτε τι έκανε στο μωρό!

Πλάνα από ένα βάπτισμα έγινε πρόσφατα viral στα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί; Επειδή πολλοί χρήστες του Διαδικτύου πιστεύουν ότι ο ιερέας συμπεριφέρθηκε βάναυσα στο φτωχό μωρό. Όλοι είμαστε στο Διαδίκτυο αρκετό καιρό για να γνωρίζουμε ότι οτιδήποτε περιλαμβάνει μωρά είναι πιο πιθανό να τραβήξει την προσοχή των….. ανθρώπων και υπόκειται σε μεγαλύτερο έλεγχο από ό, τι άλλο περιεχόμενο. Σε τελική ανάλυση, τα μωρά είναι ακίνδυνα και γοητευτικά και αξίζουν την προστασία, την αγάπη και τη φροντίδα μας.

Και μιλώντας για μωρά, ένα βίντεο από μια τελετή βάπτισης που κοινοποιήθηκε από τον χρήστη του Twitter @elmicomandante πρόσφατα έγινε viral .Το βίντεο δείχνει έναν ιερέα να κρατά ένα γuμνό μωρό και να το βουτάει βiαια πολλές φορές κάτω από το νερό

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι η τελετή που απεικονίζεται στο βίντεο είναι ένα ορθόδοξο βάπτισμα, αλλά τα μέσα ενημέρωσης που μοιράστηκαν τα νέα δεν μπόρεσαν να μάθουν πότε και πού έλαβε χώρα.

Οι χρήστες του Διαδικτύου σοκαρίστηκαν
Ένας αριθμός των χρηστών social media έχουν σχολιάσει ότι κανένα μωρό θα πρέπει να περάσουν από αυτό και ότι αυτό το θρησκευτικό τελετουργικό είναι πραγματικά αρκετά un ορθόδοξη . Επίσης, τα βίντεο δείχνουν ότι οι συγγενείς του μωρού σοκαρίστηκαν εξίσου.

Αυτό το βάναυσο βάπτισμα προκάλεσε οργή στο Διαδίκτυο, προκαλώντας σχόλια όπως:

Αυτός ο ιερέας είναι τέρας, ούτε ο Θεός βαφτίζει με τόσο φρικτό τρόπο, φτωχό μωρό. Αν αυτός ήταν ο γιος ή ο εγγονός μου, δεν θα τον άφηνα να περάσει αυτή τη διαδικασία, αλλά ευτυχώς, δεν είμαι Ορθόδοξος. Δεν έχω δει ποτέ τόσο βάναυσο βάπτισμα. Αυτό το μωρό πρέπει να τραυματίστηκε!

Παρακολουθήστε το βίντεο ΕΔΩ για να δείτε τι συνέβη!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου