Απίστευτο! Δίδυμες αδερφές έμειναν έγκυες από τον ίδιο άνδρα-Τι άλλο θα δούμε!

Οι Αυστραλές αδελφές Άννα και Λούσι Ντενίκ, 33 ετών, είναι οι ίδιες δίδυμες αδελφές στον κόσμο. Περνούν κάθε στιγμή μαζί – ακόμη και κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι super-king-size με τον κοινόχρηστο φίλο τους Μπεν. Τα πανομοιότυπα δίδυμα μοιράζονται συχνά έναν πολύ στενό δεσμό, αλλά η Άννα και η Λούσι το παίρνουν στο άκρο……. Τα δίδυμα είναι εντελώς αδιαχώριστα – ακόμη και στην τουαλέτα μαζί και κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι. Ενώ γεννήθηκαν πανομοιότυπα δίδυμα, η Άννα και η Λούσι έχουν ξοδέψει σχεδόν 150.000 λίρες για την αντιστοίχιση πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων για να διασφαλίσουν ότι δεν θα μπορούσαν να μοιάζουν περισσότερο. Μέχρι στιγμής είχαν δουλέψει με βυζιά, οδοντιατρική εργασία, τατουάζ φρυδιών και συμπληρώματα χειλιών

Βεβαιώνουν επίσης ότι παραμένουν ακριβώς το ίδιο βάρος μεταξύ τους, μετρώντας όλα όσα τρώνε και πίνουν για να διασφαλίσουν ότι καταναλώνουν την ίδια ποσότητα θερμίδων. Έχουν επίσης πανομοιότυπα προγράμματα άσκησης – μετρώντας τον αριθμό των καταλήψεων που κάνουν ο καθένας. Κάθε φορά που περπατούν οπουδήποτε φροντίζουν να κάνουν τα ίδια βήματα.

Φυσικά, τρώγοντας και πίνοντας ακριβώς το ίδιο πράγμα την ίδια στιγμή, τα δίδυμα πρέπει επίσης να πάνε στην τουαλέτα ταυτόχρονα – έτσι είναι μια άλλη δραστηριότητα που γίνεται ως ζευγάρι.

Τα δίδυμα χρονολογούνται και οι δύο ηλεκτρολόγος Μπεν εδώ και έξι χρόνια. Συναντήθηκαν στο διαδίκτυο μέσω του κοινόχρηστου λογαριασμού τους στο Facebook και συζήτησαν για έξι μήνες πριν συναντηθούν στην πραγματική ζωή.

Τα δίδυμα κατέστησαν σαφές από την αρχή ότι έρχονται ως πακέτο συμφωνίας. Αν και έχουν γνωρίσει χωριστά παιδιά στο παρελθόν, λένε ότι ήταν πολύ δύσκολο, καθώς δεν κατάλαβαν τον στενό τους δεσμό και ήθελαν μια-μία-μία μαζί τους – ενώ οι αδελφές θέλουν να είναι μαζί 24/7.

Η Άννα και η Λούσι λένε ότι ο Μπεν καταλαβαίνει τον δεσμό τους, επειδή ο ίδιος είναι αδελφικός δίδυμος. Ενώ η σχέση τους είναι σίγουρα μη συμβατική, και οι τρεις φαίνονται πολύ ευχαριστημένοι με τη συμφωνία. Ο Μπεν ζει με τα δίδυμα στο σπίτι της μητέρας τους. Το τρίο μοιράζεται ένα κρεβάτι king-size, με τον Μπεν να κοιμάται στη μέση των δύο κοριτσιών.

Λένε ότι δεν υπάρχει καμία ζήλια μεταξύ τους. Έχουν επίσης απαντήσει σε κριτικούς, λέγοντας: «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που σκέφτονται« τι σκατά »αλλά στο τέλος της ημέρας, είναι το σώμα μας, είναι η ζωή μας».

Η Άννα και η Λούσι λένε ότι θα ήθελαν να μείνουν έγκυες με τον Μπεν. Φυσικά, και οι δύο θα πρέπει να μείνουν έγκυες ταυτόχρονα – κάτι που μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να ελεγχθεί. Τα κορίτσια λένε:

«Θέλουμε να ζήσουμε μαζί την εγκυμοσύνη. Θέλουμε τα σώματά μας να φαίνονται τα ίδια γιατί είμαστε τόσο κοντά, θέλουμε πάντα να είμαστε μαζί και να κάνουμε το ίδιο. ”

Έλαβαν επίσης υπόψη την ασυνήθιστη σχέση που θα είχαν και τα δύο παιδιά με τον Μπεν – θα ήταν και τα δύο αδέλφια και τα ξαδέλφια! Η Άννα και η Λούσι λένε ότι βρίσκουν αυτή την ιδέα «συναρπαστική».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου