Απίστευτο: Αυτή η γυναίκα είναι 9 μηνών έγκυος και δεν φαντάζεσαι τι κάνει!

Αυτή η αθλήτρια που είναι εννέα μηνών έγκυος έγινε viral λόγω αυτού του βίντεο που μας δείχνει την απίστευτη ταχύτητα με την οποία τρέχει. Όταν είστε 9 μηνών έγκυος , υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας. Συνήθως, αυτό δεν περιλαμβάνει αθλητικό κομμάτι . Αυτή η αμερικανική γυναίκα σπρώχνει τα όρια του ανθρώπινου….. σώματος, όπως μπορεί να φανεί στην εκπαίδευση του συζύγου της στο κομμάτι παρά την μεγάλη κοιλιά της.

Αν και δεν είναι ασυνήθιστο για τις γυναίκες να συνεχίζουν να ασκούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους , από την άλλη πλευρά είναι ασυνήθιστο για τις γυναίκες να εκπαιδεύονται σε αυτό το επίπεδο μόλις λίγες εβδομάδες μακριά από τον τοκετό. Στην ηλικία των 28 ετών, η Makenna Myler κατάφερε να κάνει έναν εντυπωσιακό χρόνο στην πίστα , παρόλο που αναμένεται να γεννήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Όχι μακριά από το παγκόσμιο ρεκόρ

Ο Αμερικανός ξεκίνησε με σχετικά εντυπωσιακό ρυθμό στην πίστα, λίγο λιγότερο από 3 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα ανά χιλιόμετρο . Για να σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για αυτό το κατόρθωμα, εάν διατηρήσετε αυτόν τον ρυθμό σε μια διαδρομή 10 χιλιομέτρων, θα περάσετε το σημάδι των 35 λεπτών χωρίς προβλήματα, κάτι που θα σας έκανε έναν εντυπωσιακό δρομέα, έγκυο ή όχι. Το παγκόσμιο ρεκόρ για το 10k τρέχει σήμερα ο Almaz Ayana από την Αιθιοπία με 29: 17.45 λεπτά .

Δεν έχουμε λόγια …

Μόνο οι δρομείς που προπονούνται τακτικά μπορούν να διατηρήσουν αυτόν τον ρυθμό, οπότε φυσικά, όταν το κάνει μια γυναίκα που είναι 9 μηνών έγκυος, είναι ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα, τουλάχιστον. Το τρέξιμο της γυρίστηκε και δημοσιεύτηκε στο TikTok από τον σύντροφό της, το οποίο φαίνεται παραπάνω. Δύσκολο να βρεις μια δικαιολογία για να μην τρέξεις τώρα!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου