Απίστευτη τραγωδία σε γυρίσματα σειράς του Netflix! Δύο νεκροί ηθοποιοί και 6 τραυματίες!

Ένα μοιραίο λάθος στοίχισε την ζωή σου σε 3 ανθρώπους σε μια παραγωγή του Netflix  ενώ τραυματιστηκε σοβαρά το συνεργείο της σειράς.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Πολιτισμού της Baja στην Καλιφόρνια, δύο ηθοποιοί, οι Raymundo Garduño Cruz και Juan Francisco González Aguilar, έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα, ενώ μέλη του συνεργείου των γυρισμάτων τραυματίστηκαν σοβαρά.

Επέβαιναν σε φορτηγάκι και κινούνταν προς το αεροδρόμιο του Μεξικό όταν το φορτηγάκι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και ανετράπη. Η εταιρία παραγωγής Redruam, έχει κάνει παύση των γυρισμάτων και ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα για τους θανάτους και τους τραυματισμούς των υπαλλήλων της. Μάλιστα, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση οι τέσσερις από τους έξι τραυματίες βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το TMZ, το βαν, μαζί με το πλήρωμα φαίνεται ότι ταξίδευε μεταξύ Mulege και Santa Rosalia, την παραθαλάσσια πόλη όπου γύριζαν τις σκηνές της σειράς, ενώ δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα η ταυτοποίηση όλων των θυμάτων.

Άγνωστα παραμένουν ακόμα τα αίτια του δυστυχήματος τα οποία και εξετάζονται από τις τοπικές αρχές.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία