Απίστευτη η Μάγκυ Χαραλαμπίδου! Αναζητά τον Βαλεντίνο της…τουρλωμέvη!

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι μουσική παραγωγός και έχει γεννηθεί στην Αθήνα, με καταγωγή από την Μικρά Ασία και ρίζες από την Σμύρνη και το Φανάρι της Κωνσταντινούπολης. Ξεκίνησε ως Dj σε πολύ γνωστά clubs, ενώ παράλληλα σπούδαζε δημοσιογραφία και είχε την τύχη να ξεκινήσει το ραδιόφωνο σε ηλικία 18 ετών, την εποχή που άνθιζε η ελεύθερη ραδιοφωνία.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες στην Ελληνική showbiz. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα Social Media και ειδικότερα στο Instagram.

μαγκυ χαραλαμπιδου,μαγκυ χαραλαμπιδου,μαγκυ χαραλαμπιδου γαμοσ,μαγκυ χαραλαμπιδου ραδιοφωνο,μαγκυ χαραλαμπιδου facebook,μαγκυ χαραλαμπίδου υψοσ

Έτσι πλησιάζοντας η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Μάγκυ αποφάσισε να μας δείξει πόσο καλή παρτενέρ θα ήταν και πρότεινε μάλιστα και τι θα πρέπει να φορέσουν τα κορίτσια!

Δείτε και…θαυμάστε!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία