Απίστευτη η εξομολόγηση του Χιού Τζάκμαν-Δεν φαντάζεσαι τι του συνέβη σε μικρή ηλικία!

Η μητέρα είναι πολύ σημαντική στη ζωή ενός παιδιού. Ο Χιου Τζάκμαν δυστυχώς δεν ήταν αρκετά τυχερός που είχε τη μητέρα του δίπλα του, αφού τον εγκατέλειψε όταν ήταν μόλις 8 ετών. Ο 51χρονος ηθοποιός Hugh Jackman άνοιξε και μοιράστηκε στο κοινό μια πολύ σκοτεινή περίοδο της παιδικής του ηλικίας: όταν εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του……

Οι γονείς του μετανάστευσαν στην Αυστραλία από την Αγγλία με τρία παιδιά, ενώ η μητέρα του ήταν έγκυος εκείνη την εποχή με το τέταρτο παιδί της. Το αστέρι Wolverine γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και είναι ο νεότερος από τα πέντε παιδιά των γονιών του. Έχει επίσης μια μικρότερη αδερφή από τον επόμενο γάμο της μητέρας του.

Είπε στο Hollywood Reporter ότι η μητέρα του αποφάσισε να τους αφήσει πίσω για να επιστρέψει στην Αγγλία.

«Η μητέρα μου μας άφησε να επιστρέψουμε στην Αγγλία. Τραυματίστηκα από την αποχώρησή της, αλλά ήταν πιο ενοχλητικό να αντιμετωπίζω άλλους. Το διαζύγιο δεν ήταν τόσο συνηθισμένο όσο είναι σήμερα. Λοιπόν, δεν ήταν τόσο ασυνήθιστο, αλλά το γεγονός ότι η μητέρα μου άφησε τον άντρα και τα παιδιά της, αυτό ήταν το ασυνήθιστο πράγμα για άλλους ανθρώπους. Θυμάμαι το συναίσθημα και με άλλαξε, συνέβαλε πολύ στον άντρα που είμαι σήμερα ».

Παιδικό τραύμα
Είναι κατανοητό ότι το αστέρι του Μεγαλύτερου Σόουμαν ήταν θλιβερό από την εγκατάλειψη από τη μητέρα του και ήθελε μόνο ένα πράγμα – για να επιστρέψει, για καλό. Ενώ επέστρεψε στην οικογένειά της, δεν ήταν σε μόνιμη βάση. επέστρεψε μόνο για να δει την οικογένειά της μία φορά το χρόνο. Μόλις ήταν 12 ετών, συνειδητοποίησε ότι δεν θα είχε ποτέ πίσω τη μητέρα του στη ζωή του για πάντα.

«Συνειδητοποίησα ότι η ζωή δεν είναι σαν μια ταινία της Disney. Ότι δεν υπήρχαν πάντα χαρούμενες καταλήξεις », μοιράστηκε με το Hollywood Reporter. Ισχυρίζεται ότι αυτά τα γεγονότα τον βοήθησαν ακόμη. Η αγριότητα της απεικόνισής του με τον X-Men χαρακτήρα Wolverine προέρχεται από την οργή που απορρέει από αυτά τα γεγονότα.

Ο Χιου έχει συγχωρήσει από τότε τη μητέρα του που τον άφησε όταν ήταν παιδί και το ζευγάρι βλέπει ο ένας τον άλλον τρεις ή τέσσερις φορές το χρόνο.  Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο ΕΔΩ για περισσότερα από τον Hugh!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα