Απίστευτη απόφαση του Star για το MasterChef

Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν όπως φαίνεται στο Star και λένε να μην την πατήσουν όπως την πάτησε ο ΣΚΑΪ! Μπορεί η επιτυχία του MasterChef να υπήρξε και αυτή τη σεζόν τεράστια, το Star, όμως, αρνείται να πέσει στην ίδια παγίδα με τον ΣΚΑΪ.

Πληροφορίες της Real Life, θέλουν το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το σενάριο να μην «κάψει» το πιο δυνατό τηλεοπτικό προϊόν του, αποφασίζοντας να κάνει ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα από τη μετάδοσή του.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Ότι το MasterChef κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επιστρέψει με νέο κύκλο το δεύτερο μισό της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν όπως όλοι περίμεναν. Αντιθέτως, υπάρχει η σκέψη να το δούμε ξανά στις οθόνες μας τον Οκτώβριο του 2020!

Σοκ! Καίει 8kg λίπος σε 3 μέρες. Δες πως…
Την ίδια ώρα, το Star εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επαναφέρει ένα ριάλιτι από τα παλιά, το οποίο είδαμε το 2002 μέσα από τη συχνότητα του Mega. Αυτή τη στιγμή, το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου θέλει το κανάλι να βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις σχετικά με την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του παιχνιδιού.

Οι τελικές αποφάσεις τόσο σχετικά με ο μέλλον του MasterChef όσο και με την επιστροφή της «Φάρμας» -που αν τελικά συμφωνηθεί, το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2020- θα ληφθούν στα τέλη Μαΐου.

dailymedia.gr

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια