Αοιαστο όνειρο η νέα ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει πλέον κερδίσει την θέση της στη λίστα με τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας σόου-μπιζ. Η Βασιλική Κάβουρα, όπως είναι το βαφτιστικό της, διαθέτει την απόλυτη φυσική ομορφιά, που φαίνεται, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ακόμα κι όταν είναι φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή φίλτρων, συνεχίζει να είναι ακόμα μία κούκλα.

Η ξανθιά καλλονή, εκτός από ηθοποιός, είναι και πρώην αθλήτρια του kick boxing. Έτσι πέρα από ταλέντο στην υποκριτική, έχει και στο να ξεσnκώvει το αvδρικό κοινό με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της, που είναι αθεpάπευτα SΕΧΥ.

Είναι μία από τις πιο αισθnσιακές γυναίκες, που η ομορφιά τους είναι τόσο αφοπλιστική, που σου κόβει την ανάσα!

βικυ καβουρα,βίκυ κάβουρα,βικυ καβουρα ηλικια,βικυ καβουρα εκπομπη

 

Σήμερα λοιπόν φρόντισε να μας υπενθυμίσει και τα θετικά της καραντίνας, κάνοντάς μας να θέλουμε να μείνουμε ΜΟΝΟ μαζί της έγκλειστοι!

Δείτε και θα μας θυμηθείτε!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)