Απαρηγόρητη ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την Ιωάννα Τούνη «Πρέπει να κλαίμε για να καταλάβετε πως…» Ξεμπρόστιασέ τους Δήμητρα!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ένα μοναδικό πλάσμα. Διαθέτει μία εvτυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, αλλά το πιο εντυπωσιακό και αξιοθαύμαστο πάνω της είναι η πεντακάθαρη ψυχή της και ο ντόμπρος χαρακτήρας της. Η μελαχρινή καλλονή έχει μία ευαίσθητη πλευρά, που πολλές φορές δεν βλέπουμε, καταλαβαίνουμε όμως το μεγαλείο που έχει στην καρδιά της.

Η Δήμητρα λοιπόν σήμερα το πρωί βγήκε εκτός εαυτού με τα αηδιαστικά και ρατσιστικά σχόλια που δέχτηκε η φίλη της Ιωάννα Τούνη, σχετικά με την τοποθέτηση που είχε όσον αφορά τα μέτρα που έχουν τεθεί στην Θεσσαλονίκη.

Η Δήμητρα ξέσπασε στο Instagram και έφτασε στο σημείο να κλαίει, καθώς έχει φτάσει στα όριά της.

δημητρα αλεξανδρακη,δημητρα αλεξανδρακη σπιτι,δημητρα αλεξανδρακη αρχηγοσ,δημητρα αλεξανδρακη ζωδιο,δήμητρα αλεξανδράκη gntm,δημητρα αλεξανδρακη γενεθλια,δημητρα αλεξανδρακη και δημητρησ μηλιωνησ,δημητρα αλεξανδρακη σπαλιαρασ,δημητρα αλεξανδρακη νεα

Εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της στο έπακρο, ενώ όταν δείτε τα βίντεό της θα καταλάβετε πως όλος ο κόσμος, ακόμα κι όταν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο, είναι άνθρωπος και είναι λάθος να εκφραζόμαστε τόσο άσχημα ή βάζοντας ταμπέλες.

Δείτε με προσοχή!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα