Απαράδεκτοι! Δες τι όνομα έδωσαν στο παιδί τους για κερδίσουν δωρεάν ίντερνετ!

Ένα ελβετικό ζευγάρι έδωσε πρόσφατα στην κόρη τους ένα εκπληκτικό όνομα για να αξιοποιήσει στο έπακρο μια διαφημιστική προσφορά που έκανε η Twifi, ένας πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου. Πόσο μακριά θα πάρετε δωρεάν WiFi; Η εταιρεία Twifi ανακοίνωσε στο Facebook ότι θα παραχωρήσει δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο…. σε οποιονδήποτε ονόμασε το μωρό τους Twifus (για αγόρι) ή Twifia (για ένα κορίτσι) και θα μπορούσε να το αποδείξει με πιστοποιητικό γέννησης. Και όπως ανέφερε ο The Entrepreneur , ένα ελβετικό ζευγάρι αποφάσισε να τα αναλάβει με την τρελή διαφημιστική προσφορά τους . Και έτσι, ένα μωρό που ονομάζεται τώρα Twifia γεννήθηκε πρόσφατα. Οι γονείς της, που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι, εξήγησαν ότι ήθελαν την κόρη τους να έχει ένα « μοναδικό » όνομα και ερωτεύτηκε το όνομα Twifia.

Ο πατέρας εξήγησε:

Όσο περισσότερο το σκέφτηκα, τόσο πιο μοναδικό έγινε για μένα το όνομα, και τότε το πράγμα απέκτησε τη γοητεία του.
Η μητέρα είπε:

Για μένα, το όνομα Twifia σημαίνει σύνδεση σε αυτό το πλαίσιο. Ένας αιώνιος δεσμός!

Οι γονείς, οι οποίοι θα επωφεληθούν τώρα από 18 χρόνια δωρεάν Διαδικτύου, έχουν αποφασίσει έκτοτε να συγκεντρώσουν όλα τα χρήματα που θα εξοικονομήσουν στο Διαδίκτυο όλα αυτά τα χρόνια και να τα βάλουν σε λογαριασμό ταμιευτηρίου για την κόρη τους έτσι ώστε, όταν φτάσει στην ηλικία από 18, μπορεί να αλλάξει το όνομά της αν το επιθυμεί. Ωστόσο, όπως εξήγησε η Kidspot, ελπίζουν ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να αγοράσει αυτοκίνητο ή να μάθει να οδηγεί.

Οι γονείς, ηλικίας 30 και 35, ωστόσο, αισθάνονται λίγο άβολα με την επιλογή τους.

Το ζευγάρι που φοβάται ότι θα κατηγορηθούν ότι πουλούσαν το όνομα του παιδιού τους παραδέχεται:

Θέλουμε να παραμείνουμε ανώνυμοι σε όσους βρίσκονται γύρω μας επειδή δεν θέλουμε να δικαιολογήσουμε τον εαυτό μας. Είμαστε επίσης λίγο ντροπιασμένοι.

Το αφεντικό της Twifi, Philippe Fotsch, συμφώνησε ότι η εταιρεία θα πληρώσει για τους γονείς όλων των μωρών Twifus και Twifia για πρόσβαση στο Διαδίκτυο έως το 2038, ακόμη και αν η εταιρεία χρεοκοπήσει, λέγοντας ότι είναι «θέμα τιμής» και προσθέτει ότι η προσφορά είναι ανοιχτή σε άλλους νέους γονείς .

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.