Άντζελα Γκερέκου: «Πρόκληση η ‘Γη της Ελιάς’, ήταν η στιγμή να επιστρέψω στην TV»

Η Άντζελα Γκερέκου αγάπησε τον ρόλο της Αθηνάς που υποδύθηκε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς», με την οποία επανεμφανίστηκε στην τηλεόραση.

Η γνωστή ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου παραχώρησε άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» του MEGA.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη «Γη της Ελιάς» λίγο πριν από το φινάλε της επιτυχημένης σειράς, στην οποία συμμετείχε βάζοντας τέλος σε αποχή δεκαπέντε ετών από την τηλεόραση.

«Μόνο ο τίτλος για μένα ήταν μια πρόκληση θετική για να πω το ‘ναι’. Ήταν η στιγμή να γίνει. Ήταν επιλογή μου να ασχοληθώ με την πολιτική. Είχα δεκαπέντε χρόνια να κάνω τηλεόραση. Τελευταία μου δουλειά ήταν τα ‘Παιδιά της Νιόβης’ του Κουτσομύτη», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε για τον ρόλο που ενσάρκωσε: «Το θέμα των ηθοποιών ήταν ένα δέλεαρ για μένα. Κάναμε μια απίστευτη διαδρομή με τον Στέφανο Κυριακίδη. Θα υπάρχει μια ανατροπή του ρόλου. Η Αθηνά ντροπιάστηκε εκείνη την ώρα. Ξαφνικά θα συμβεί αυτό.

Η ανατροπή θα μου δώσει την δυνατότητα να τσαλακωθώ και να δείξω κι άλλες πλευρές του ρόλου μου. Ως Αθηνά έχω κάνει μια μεγάλη αμαρτία. Ξέρει ότι θα την μισήσουν όλοι μετά από όλο αυτό. Αυτό είναι η θεία δίκη για την Αθηνά. Την αγάπησα αυτή την ηρωίδα. Υπάρχει μια δυνατή συναισθηματική εμπλοκή μέσα της».

Σε ερώτηση για τη συνύπαρξή της στη σειρά με την… πολιτική της αντίπαλο, Λυδία Κονιόρδου, δήλωσε: «Δεν μας επηρεάζει καθόλου η πολιτική μας διάσταση, έχουμε αρκετά σημεία σύγκλισης, όπως είναι η αγάπη μας για τη φύση και την Τέχνη.

Η χημεία μας με τη Λυδία Κονιόρδου, η οποία είχε ασχοληθεί και αυτή με την πολιτική, είναι εξαιρετική. Δέσαμε εξαιρετικά. Είναι το στήριγμα μου και είμαι το στήριγμά της».

Τέλος για το αν είναι ευτυχισμένη, η Γκερέκου, που πριν από περίπου έναν χρόνο έχασε τον σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο, είπε: «Με την πίστη στον Θεό, στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου προχωράω μπροστά, δυνατά, δημιουργικά με τη δουλειά μου. Και ό,τι μας έχει πληγώσει το αφήνουμε, το κάνουμε δύναμή μας και μόνο ευλογία».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία