Άντζελα Γκερέκου: Ένας χρόνος χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο!

Η Άντζελα Γκερέκου πλέον διανύει έναν κύκλο στην ζωή της μετά τον θάνατό του Τόλη Βοσκόπουλου που την ζημαδεψε όσο κανένας άλλος στην ζωή της

Ο αγαπημένος ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών έφυγε από τη ζωή ακριβώς έναν χρόνο πριν σε ηλικία 81 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και τους αμέτρητους θαυμαστές του που μέσα από τα τραγούδια του ερωτεύτηκαν, έκλαψαν, γέλασαν, διασκέδασαν.

Σε εκείνες που ο θάνατός του στοίχισε περισσότερο είναι η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου.

Η Άντζελα Γκερέκου υπήρξε σύζυγος του τραγουδιστή για 25 σχεδόν χρόνια και όπως ήταν λογικό η απώλεια αυτή έφερε αρκετές αλλαγές στη ζωή της, κρατώντας τον όμως πάντα ζωντανό στη μνήμη και την καρδιά της.

Πολλές φορές μάλιστα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αναπολεί στιγμές τους από το παρελθόν και μοιράζεται κοινές τους φωτογραφίες μέσα από τα social media.

Μάλιστα, στις 5 Αυγούστου, μερικές μόλις μέρες μετά τον θάνατό του, η Άντζελα Γκερέκου με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων γάμου που θα έκλειναν αν εκείνος ήταν στη ζωή δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα δείχνοντας πως ο αγαπημένος της «πρίγκιπας» είναι πάντα στο μυαλό της.

Δυο μήνες μετά, η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς «Η Γη της Ελιάς» που αποτέλεσε και την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα υποκριτικά της καθήκοντα. Λίγες μάλιστα μέρες μετά την είδαμε σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Instagram στα γυρίσματα της ίδιας σειράς να ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου.

Πηγη Tlife.gr

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία