ΑΝΤΕΧΕΙΣ να δεις την Νικολέττα Ράλλη μπρούμυτα; Απίστευτη πίσω όψη! Αλληθώρισες;

Η Νικολέττα Ράλλη είναι μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Η όμορφη μελαχρινή ηθοποιός έχει ασχοληθεί με πολλά πράγματα, όπως η υποκριτική, η παρουσίαση, το μόντελινγκ και σε όλα έχει πετύχει. Αυτό το διάστημα ασχολείται περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής….

δικτύωσης και ιδιαίτερα με το Instagram. Tην Νικολέττα την γνωρίσαμε καλύτερα από τη σειρά από την επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha, Σφηνάκια και από τότε μας έμεινε αξέχαστη… Την τσακώσαμε μπρούμυτα ξαπλωμένη στο κρεβάτι της να μας δείχνει τα πλούσια προσόντα της…Απολαύστε την!

Δείτε εδώ:

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου