Αντέχεις να δεις την Βίκυ Χατζηβασιλείου χωρίς…Δεν περιγράφουμε άλλο!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, είναι από τις τυχερές γυναίκες που δεν γερνούν ποτέ. Αντιθέτως κιόλας όσο περνούν τα χρόνια γίνεται ακόμα πιο όμορφη και εντυπωσιακή. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε και ένα άλλο ταλέντο της, το τραγούδι, μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου του OPEN, “Just The 2 Of Us“. Πάντα προσεγμένη και σικάτη, φωτίζει……….

το πλατό και όπου κι αν παρουσιάζεται τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Πρόσφατα ξεκίνησε μέσα από τη συχνότητα του OPEN μία εκπομπή, πολύ κοντά στην ιδέα του “Πάμε Πακέτο”, αλλά με το διαφορετικό όνομα “Γράμμα Για Σένα“, που όμως αντιμετωπίζει μια μεγάλη δυσκολία αυτό το διάστημα εν μέσω πανδημίας!

Η ίδια είχε αναφέρει: «Ειδικά η δική μου δουλειά έχει ταλαιπωρηθεί, ζοριστεί και συρρικνωθεί λόγω πανδημίας. Δεν μπορούμε να φέρουμε τους ανθρώπους από μακριά, δεν μπορούμε να κάνουμε τις συναντήσεις όπως θα θέλαμε, δεν μπορούμε να έχουμε αγκαλιές, δεν μπορούμε να έχουμε κοινό. Γενικά είναι μία ζορισμένη κατάσταση φέτος, τόσο πολύ που σκέφτομαι ότι ίσως θα πρέπει να βάλουμε ένα pause προς το παρόν μέχρι να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα γιατί δεν μπορούμε να έχουμε την ουσία της εκπομπής με αυτές τις συνθήκες. Αλλοιώνεται η δομή της εκπομπής και δεν θέλω να βγαίνει με έκπτωση»

βικυ χατζηβασιλειου,βίκυ χατζηβασιλείου,βικυ χατζηβασιλειου καρκινοσ,βικυ χατζηβασιλειου εκπομπη,βικυ χατζηβασιλειου συντροφοσ,βικυ χατζηβασιλειου open,βίκυ χατζηβασιλείου υψοσ,βικυ χατζηβασιλειου προβλημα υγειασ,βικυ χατζηβασιλειου νεα εκπομπη,βικυ χατζηβασιλειου χωρισμοσ

Πέρα από πανέξυπνη, επιτυχημένη και αξιοπρεπέστατη παρουσιάστρια, είναι και μια εξαιρετικά θελκτικn γυvαίκα.

Δείτε την στην παρακάτω φωτογραφία και θα συμφωνήσετε μαζί μας!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)