ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ για τον Ντάνο- Έχασε την πολυαγαπημένη του…Ράγισαν καρδιές τα λόγια του!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή όπως είναι πιο γνωστός Ντάνος, είναι ένας άνθρωπος που σίγουρα σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Ντόμπρος, ειλικρινής και ευαίσθητος, πάντα έτοιμος να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του σε κάθε δυσκολία και αναποδιά. Τον γνωρίσαμε μετά από τη συμμετοχή του στο Survivor 2017, όπου……..

το κοινό τον αγάπησε τόσο που τον ανέδειξε νικητή. Χρησιμοποίησε τη φήμη του όσο καλύτερα μπορούσε και διαχειρίστηκε την όλη κατάσταση με εξαιρετική αξιοπρέπεια και ηθική. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που έχει μεγαλώσει σωστά και έχει πάρει τις σωστές βάσεις από την οικογένεια.

Ο θάνατος όμως χτύπησε την οικογένειά του και έχασε την αγαπημένη θεία του. Εμείς τυ ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις!

Εκείνος έγραψε στο Instagram:

«Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία… … … …
”Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο. Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο”. [Απόσπασμα από το βιβλίο μου]»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία… … … … ”Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο. Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο”. [Απόσπασμα από το βιβλίο μου] #danoslife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) στις

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου