Άγγελος Διονυσίου: Έγινε παππούς και το ανακοίνωσε από τα social media

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια Διονυσίου. Πιο συγκεκριμένα ο Άγγελος Διονυσίου πριν λίγο   ανακοίνωσε μέσα από τα ότι έγινε παππούς.

Η χαρά είναι διπλή για τον πετυχημένο τραγουδιστή καθώς το εγγονάκι του είναι αγοράκι και θα πάρει και το όνομά του.
Τα ευχάριστα νέα έγιναν σήμερα το απόγευμα. Το μωράκι του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο και ολοκληρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Άγγελος Διονυσίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του ενώ τα τηλέφωνα της οικογένειας δεν σταματούσαν να χτυπούν.

Δείτε την ανακοίνωση

«Μόλις ήρθες Άγγελε junior..Παππούς πια…», έγραψε ο Άγγελος Διονυσίου στο Instagram story του γνωστοποιώντας μας το χαρμόσυνο νέο.
Να θυμίσουμε ότι ο Άγγελος Διονυσίου τον Δεκέμβρη του 2021 πάντρεψε στο Δημαρχείο Νίκαιας τον γιο του, Στράτο Διονυσίου με πολιτικό γάμο.
Μάλιστα, η σύζυγός του Στράτου Διονυσίου, Ερωφίλη είχε φουσκωμένη κοιλίτσα καθώς περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία