Μακρινό throwback για την Ιωάννα Πηλιχού-Την είδαμε 13 χρόνια πριν και τρίβαμε τα μάτια μας!

Την όμορφη και ταλαντούχα Ιωάννα την γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αγαπημένη οικογενειακή σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», όπου σίγουρα είχε επηρεάσει πολλά κορίτσια, που έτρεξαν να μιμηθούν το λουκ της, το στυλ της, μέχρι και τα piercing που είχε! Ενσάρκωνε την δυναμική έφηβη, που συνδύαζε την εξυπνάδα με ένα πιο ανεξάρτητο χαρακτήρα.

Στην πραγματικότητα η Ιωάννα είναι ένας εξίσου δυναμικός άνθρωπος, που πατάει στα πόδια της.

Έχει μεγαλώσει στο Αλιβέρι Ευβοίας. Αποφοίτησε από το Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και από το Πανεπιστημίου Μακεδονίας του τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών σπουδών.

Είναι πανέξυπνη, καθώς εκτός από ελληνικά, μιλάει συνολικά και άλλες έξι γλώσσες, όπως Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Τούρκικα και Αραβικά!

ιωαννα πηλιχου,ιωαννα πηλιχου,ιωαννα πηλιχου ηλικια,ιωαννα πηλιχου σχεση,ιωαννα πηλιχου χωρισε,ιωαννα πηλιχου γαμοσ,ιωαννα πηλιχου πετροσ μπουσουλοπουλοσ σχεση,ιωαννα πηλιχου υψοσ,ιωαννα πηλιχου instagram,ιωαννα πηλιχου ευτυχισμενοι μαζι

Σήμερα ανέβασε μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, όπου άνοιξε το χρονοντούλαπο και μας δείχνει τον εαυτό της πριν 13 χρόνια!

Κούκλα!

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)