Ανέκδοτο: Πεθαίνει ένας Έλληνας και πάει στην κόλασn. Τον βλέπει ο διαβολάκος…

Πεθαίνει ένας Έλληνας και πάει στην κόλασn. Τον βλέπει ο διαβολάκος της υποδοχής και του λέει:«Εδώ είναι ένα παράλληλο σύμπαν και επειδή η Ελλάδα είναι στην Ευρώπη μπορείς να πας ελεύθερα σε όποια χώρα της Ευρώπης θέλεις».

«Ωραία, θα πάω στη Γερμανία που δεν έχω πάει» λέει ο Έλληνας…

Τον πάει ο διαβολάκος έξω από την Γερμανία και τους βλέπει όλους μαύρους. Πριν προλάβει να περάσει την πόρτα του λέει ένας άλλος Έλληνας:
«Φύγε από εδώ γρήγορα, πήγαινε αλλού… εδώ είναι δράμα… κάθε μέρα στις 12:00 έρχονται μας παίρνουν και μας σιγοψήνουν στον φούρνο για μισή ώρα….»

«Απίστευτο, και δεν γλυτώνεις με τίποτα;» ρωτάει ο άλλος.
«Εδώ είναι Γερμανία, γνωστοί σαδιστές… δεν γλυτώνεις ούτε δευτερόλεπτο…»

Αγχωμένος ο Έλληνας λέει στον διαβολάκο να τον πάει στην Σουηδία.

Τον πάει ο διαβολάκος έξω από την Σουηδία και τους βλέπει όλους με πρισμένα χέρια. Πριν προλάβει να περάσει την πόρτα του λέει ένας άλλος Έλληνας:
«Φύγε από εδώ γρήγορα, πήγαινε αλλού… εδώ μας έχουν και κόβουμε ξύλα ασταμάτητα για 15 ώρες το 24ωρο»

«Και δεν μπορείς να γλυτώσεις με τίποτα;» ρωτάει ο άλλος.
«Αστειεύεσαι εδώ είναι Σουηδία, γνωστοί για την οργάνωσή τους… δε γλυτώνει κανένας»

Τρελαμένος ο Έλληνας λέει στον διαβολάκο να τον πάει στην Ελλάδα.

Τον πάει ο διαβολάκος έξω από την Ελλάδα και τους βλέπει όλους χαλαρούς να τρώνε σουβλάκια. Πριν προλάβει να περάσει την πόρτα φωνάζει έναν Έλληνα και τον ρωτάει:
«Τι γίνεται, τι τιμωρίες έχουν εδώ»

«Άστα φίλε εδώ έχει τις χειρότερες τιμωρίες… εδώ να φανταστείς κάθε μέρα στις 12:00 έρχεται ένας με ένα σφυρί και μας χτυπάει τα κάκαλα για μισή ώρα και στις 20:00 έρχεται ένας άλλος και μας ταΐζει κοπpιά από γουρούνια…»

«Ναι αλλά δεν σας βλέπω καθόλου δυστυχισμένους. Μουσικούλα ακούω, φαγάκι βλέπω» λέει ο άλλος.

«Αφού μας ξέρεις εμάς τους Έλληνες, είμαστε έξω καρδιά!!! Άλλωστε εδώ είναι Ελλάδα, πότε χάνεται το σφυρί.. πότε τελειώνει η κοπpιά….»

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου