Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι είπε για τον Γιώργο Τράγκα και προκάλεσε χαμό στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Μια δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν αρκετή για να κάνει χαλασμό και να φέρει πονοκέφαλο όχι μόνο στην Κατερίνα Καινούργιου αλλά και στον Alpha.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε την παρασκηνιακή συνομιλία του με γνωστό δημοσιογράφο σχετικά με τις δραστηριότητες του Γιώργου Τράγκα, την οποία μετέφερε τηλεοπτικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο παρουσιαστής ανέφερε μετά την παρουσία του στενού συνεργάτη του Γιώργου Τράγκα, Πάρι Κουρτζίδη, πως είχε μια συνάντηση λίγο μετά τον θάνατό του με έναν πασίγνωστο δημοσιογράφο ο οποίος του αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Τράγκας εκβίαζε επιχειρηματίες για να αποσπά χρηματικά ποσά.

«Δεν θα μαθαίναμε τίποτα…»: Η γκάφα των κληρονόμων που οδήγησε στη δέσμευση της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα

Τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, χαρακτηριστικά την εκπομπή της Καινούργιου:

«Πριν από 1,5 μήνα συναντιέμαι με έμπειρο δημοσιογράφο για να φάμε. Τον γνωρίζαμε και οι δύο τον Γιώργο, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Και μου λέει ο φίλος μου ‘πήγα στο γραφείο του πριν μέρες και του είπα τόσα λεφτά πώς τα βγάζεις, εγώ που δουλεύω διπλάσια χρόνια από σένα, με τεράστια επιτυχία και δεν έχω στον ήλιο μοίρα’. Του λέει ‘θέλεις να δεις; Περίμενε;’. Παίρνει τηλέφωνο έναν μεγάλο επιχειρηματία, του λέει ‘γειά σου, ο Γιώργος είμαι, τώρα μόλις μου έφεραν ένα προϊόν, μια πελάτισσα, γεμάτο γυαλιά. Και προσπαθώ να τη σταματήσω να μη σε καταγγείλει. Να της στείλουμε κανένα ποσόν;’».

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Καινούργιου, ξεκαθαρίζοντας πως η άποψη αυτή είναι προσωπική του Μικρούτσικου, ενώ τόνισε πως καλό θα ήταν να ανακαλέσει για να μην μπει σε μπελάδες. Ο Ανδρέας, από τη μεριά του, είπε ότι αν κληθεί από τον εισαγγελέα να καταθέσει θα πει ότι έχει υποκείμενα νοσήματα και δεν πάει γιατί «τα ξέρουν καλύτερα από εκείνον».

Για να καταλάβει κανείς το πόσο οι αποκαλύψεις του Μικρούτσικου «σήμαναν συναγερμό», στον ALPHA έκοψαν αυτό το απόσπασμα και δεν μπορεί να το βρει κανείς στα βίντεο με τα επεισόδια στο web tv.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία