Αναζητάς να βρεις το άλλο σου μισό; Μάντεψε ποιο είναι το ιδανικό μέρος!

Μια πρόσφατη μελέτη έχει καθορίσει πού είναι το ιδανικό μέρος για να βρείτε την αγάπη. Βρίσκεστε σε μια διαρκή αναζήτηση για να συναντήσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο; Είναι δύσκολο να βρείτε το άτομο με το οποίο να μοιραστείτε τα βράδια σας, τα γεύματά σας ή μόνο την καθημερινή σας ζωή; Μια μελέτη μόλις βρήκε πού είναι το ιδανικό μέρος για να βρεις την αγάπη…..

Το ιδανικό μέρος είναι…

Μια μελέτη των ΗΠΑ που διεξήχθη από τον ιστότοπο The Knot, ερεύνησε 14.000 Αμερικανούς που είναι αρραβωνιασμένοι ή πρόσφατα παντρεμένοι. Ο στόχος τους ήταν να αποκαλύψουν πού είχαν συναντηθεί τα ζευγάρια για πρώτη φορά. Έτσι, διαπίστωσαν ότι το 19% των ερωτηθέντων γνώρισαν τον σύντροφό τους στο… Διαδίκτυο! Έτσι είναι πραγματικά το μέρος για να βρείτε τον σύντροφό σας!

ιδανικος συντροφος,ο ιδανικος συντροφος,παρθενος ιδανικος συντροφος,ιδανικος συντροφος,ιδανικος συντροφος τεστ,υπαρχει ιδανικος συντροφος,ιδανικη συντροφος

Το 2015, μια μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 14% των Αμερικανών βρήκαν το άλλο τους μισό σε ιστότοπους γνωριμιών. Έτσι βλέπουμε ότι η αγάπη μπορεί να βρεθεί όλο και περισσότερο στο Διαδίκτυο. Αυτά τα αποτελέσματα αλλάζουν από έτος σε έτος.

Πηγαίνοντας πιο μακριά…

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το 17% των ερωτηθέντων συνάντησαν τον σύζυγό τους μέσω κοινών φίλων, το 15% των συμμετεχόντων γνώρισαν τον σύντροφό τους στο σχολείο και το 12% στην εργασία. Συνειδητοποίησαν επίσης ότι τα ζευγάρια θέλουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πριν ξεκινήσουν μια σχέση, δηλαδή, θέλουν πρώτα να συμφωνήσουν για τα οικονομικά τους πριν μιλήσουν για γάμο και να αποκτήσουν παιδί ή κατοικίδιο. Σήμερα, μόνο μία πρόταση στις τρεις αποτελεί έκπληξη.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα