Ανακάλυψε τους 3 λόγους για τους οποίους πέφτεις πάντα στα λάθος άτομα!

Κάνετε επανειλημμένα τα ίδια λάθη όταν πρόκειται για την εpωτική σας ζωή χωρίς να καταλάβετε γιατί; Παρά τις προειδοποιήσεις και τις κακές εμπειρίες, δεν εξαρτάται πάντα από εσάς… Εδώ είναι 3 λόγοι για τους οποίους προσελκύεστε από λάθος άτομα. 1. Ψάχνετε για τελειότητα. Με την πάροδο των χρόνων έχετε δημιουργήσει ασυνείδητα….. την εικόνα σας για το ιδανικό άτομο, το οποίο επηρεάζεται από την εκπαίδευσή σας, τις εμπειρίες σας και το περιβάλλον σας … Πρέπει να είναι έτσι και όχι πάρα πολύ έτσι, και τότε είναι δύσκολο να αποκολληθείτε από αυτά τα σημεία αναφοράς που σας καθησυχάζουν όταν πρόκειται να ξεκινήσετε κάτι νέο.

2. Έχετε κατά νου την εικόνα των γονιών σας. Το όραμά σας για ένα υγιές ζευγάρι και τη σχέση μεταξύ ανδρών και γυναικών επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τους γονείς σας. Μπορεί να αναδημιουργείτε τη σχέση τους χωρίς να το συνειδητοποιείτε, αποφεύγοντας παράλληλα να αναπαραγάγετε αυτό που δεν σας αρέσει. Στη συνέχεια δημιουργείτε με κάποιο τρόπο μια βελτιωμένη έκδοση της σχέσης τους που είναι καλύτερα προσαρμοσμένη σε εσάς.

3. Έχετε έναν δύσκολο χρόνο να αγαπάτε τον εαυτό σας. Η αυτοεκτίμηση παίζει ζωτικό ρόλο. Μπορεί να υποφέρετε από ένα βαθύ ριζωμένο πρόβλημα. μερικές φορές αυτό οφείλεται σε παιδικά τραύματα που εμφανίστηκαν. Έτσι, στο μέλλον, η θεραπεία είναι μια επιλογή. Στην πραγματικότητα, όταν πρόκειται για μια τοξική σχέση, αυτό που σας αρέσει περισσότερο είναι να αισθάνεστε χρήσιμο και να πετάξετε για τη διάσωση μιας απελπισμένης υπόθεσης. Αλλά εκτός από αυτό που παίρνει όλη την ενέργειά σας, μπορείτε ακόμη και να αρχίσετε να αισθάνεστε κατάθλιψη και να αδειάσετε τα θετικά δυνατά σας.

Θυμηθείτε πρώτα απ ‘όλα πρέπει πρώτα να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας προτού μπορέσετε να αγαπάτε τους άλλους.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου