Ανακάλυψε τι δείχνει το χρώμα των ματιών σου για την προσωπικότητά σου-Το ήξερες;

Τα μάτια είναι ίσως το πιο σημαντικό μέρος του προσώπου. Αντανακλούν τα συναισθήματά μας, την κατάσταση του νου μας, την κατάσταση της υγείας μας και πολλά άλλα πράγματα που θα μπορούσαν τώρα να εξηγηθούν μέσω μιας μελέτης που συνδέει το χρώμα της ίριδας με την προσωπικότητά μας. Ανακάλυψε την προσωπικότητά σου;

αποχρωσεις ματιων,αποχρωσεις καστανων ματιων,ματια,ματια ερμητικα κλειστα,ματια κουζινασ,ματια μου ομορφα,ματιασ παττυ,ματια μου,ματιατοσ,ματιασμα,ματια διχωσ λογικη

«Τα μάτια συνδέεται νευρολογικά με τον εγκέφαλο». Αυτά είναι τα λόγια του Δρ. Anthony Fallone, από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Είναι το μόνο ορατό μέρος του εγκεφάλου και το χρώμα τους δεν έχει νόημα . Στην πραγματικότητα, τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για το χρώμα των ιρίδων συνδέονται με αυτά που επηρεάζουν τον μετωπιαίο λοβό του εγκεφάλου μας. Με άλλα λόγια, τα μάτια μας δεν είναι τυχαία μπλε, φουντουκιά ή πράσινα.

Καφέ μάτια
Θεωρούνται βαρετά για μερικούς ,αλλά στην πραγματικότητα ισχύει το ακριβώς αντίθετο! Οι άνθρωποι με καστανά μάτια είναι φυσικοί ηγέτες που ξέρουν πώς να τοποθετούνται. Εκτός αυτού, όσο πιο σκοτεινά είναι, τόσο πιο γρήγορος είναι ο εγκέφαλός τους όταν πρόκειται για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Γαλάζια μάτια
Πολλοί συχνά υποθέτουν ότι τα μπλε μάτια αντανακλούν την ειλικρίνεια και την αθωότητα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, τα άτομα με μπλε μάτια τείνουν επίσης να έχουν κοφτερό μυαλό και μεγάλη σωματική δύναμη.

Γκρι μάτια
Αυτό το χρώμα των ματιών είναι τόσο σπάνιο όσο και αρκετά ενδιαφέρον. Τα άτομα με ανοιχτά γκρι μάτια είναι πολύ επιφυλακτικά και μερικές φορές μπορεί να φαίνονται υπεροπτικά. Αλλά αν διαπεράσετε αυτό το κέλυφος, είναι εξαιρετικά ευγενικοί και πιστοί άνθρωποι όσο τα διαθέτουν. Όσο για τα σκούρα γκρίζα μάτια, εκτιμούν την ειλικρίνεια και δεν θα διστάσουν ποτέ να είμαστε ειλικρινείς μαζί σας.

Πράσινα μάτια
Αυτό είναι το πιο σπάνιο χρώμα και ως εκ τούτου άλλοι αντιλαμβάνονται αυτούς τους ανθρώπους ως μυστηριώδη όντα και λίγο απόμακρα. Το πλεονέκτημα είναι ότι είναι ο τέλειος συνδυασμός ανθρώπων με μπλε και καστανά μάτια και διαθέτουν δημιουργικότητα, ηγεσία και εσωτερική δύναμη. Αρκετά αριστοκρατικό χαρακτηριστικό λοιπόν!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα