Αν κάνει αυτά τα 7 πράγματα για σένα είσαι η μοναδική του αγάπη!

Κάθε κορίτσι αναρωτιέται αν ο φίλος της την αγαπά. Αυτή η αμφιβολία εμφανίζεται συνήθως όταν ο τύπος σταματά να μιλάει για την «αγάπη του» και τα συναισθήματά του. Πώς μπορείς να πεις αν ένας άντρας είναι εpωτευμένος μαζί σου; Πιστεύεις ότι η σχέση σου είναι υπέροχη. Νομίζετε ότι έχετε βρει τον καλύτερο σύντροφο.

Τέλος, παίρνετε αυτήν την αγαπημένη πρόταση να τον παντρευτείτε. Υπάρχουν 7 βασικά πράγματα, στα οποία πρέπει να προσέξετε.

# 1. Τον μαγνητίζεις.

Δρα αρκετά αδέξια γύρω σου και η προσοχή του είναι όλη στραμμένη πάνω σου, δεν μπορεί να τραβήξει το βλέμμα και την προσοχή του μακριά από εσένα.

# 2. Σε πλησιάζει αρκετά προσεκτικά και αργά.

Δεν θέλει να πάρει βιαστικές αποφάσεις και σε θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση.

# 3. Αντανακλά τις κινήσεις σας.

Χαμογελάς, χαμογελά. Αγγίζεις το ποτήρι σου, έτσι και αυτός. Ωστόσο, δεν το κάνει σκόπιμα. Είναι μόνο ο τρόπος του να δείχνει ότι είναι εντελώς μαζί σου. Η παρουσία σας τον κατακλύζει.

# 4. Καλλιεργεί πρώτα μια φιλία.

Σας συμπαθεί τόσο πολύ που θέλει να έχει μια μακροχρόνια σχέση μαζί σας, αλλά πριν περάσετε σε κάτι μόνιμο, θα πρέπει και οι δύο να είστε σίγουροι ότι αυτό που νιώθετε δεν είναι μόνο πάθος. Έχοντας κοινά πράγματα, η κοινή χρήση χόμπι και ιδεών θα ενισχύσει τη σχέση σας και την αγάπη σας.

# 5. Παρακολουθεί.

Χωρίς κενές υποσχέσεις. Είστε αρκετά σημαντικοί για αυτόν που δίνει προτεραιότητα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με εσάς. Είναι ακριβής και αξιόπιστος. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτόν.

# 6. Δεν τον ενδιαφέρουν τα εμπόδια αρκεί να είναι κοντά σου.

Δεν χρειάζεται να είστε εθισμένοι στο romcom για να ζήσετε μια τέτοια αφοσίωση. Κοιτάξτε πόσο πρόθυμος είναι να πάει για ψώνια μαζί σας ή για να δειπνήσει με τον καλύτερο φίλο σας!

# 7. Ενεργεί με ένα στερεότυπο τρόπο γύρω σας.

Τα πειράγματα, η υπερβολική ντροπή, η προσαρμογή στις ανάγκες σας είναι κοινές αντιδράσεις ενός εpωτευμένου άνδρα. Κατά κανόνα, αν ενεργεί παράξενα ή διαφορετικά γύρω σας, είστε ήδη στην καρδιά του.

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)