Αμετακίνητο το MasterChef από την κορυφή-“Τρέχουν” πίσω του η Φάρμα και ο Αργυρός!

Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για το Σάββατο 3 Απριλίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο. Με 15.4% η Φαίη Μαυραγάννη κέρδισε ακόμα ένα……….

Σάββατο την προτίμηση του κοινού, που σηκώνεται από νωρίς για την πρωινή του ενημέρωση, ενώ το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ στον ΣΚΑΪ τερμάτισε μετά από καιρό, στο συγκεκριμένο κοινό, στη δεύτερη θέση με 14.8%.

Με 22.2% ο Νίκος Μάνεσης κατέκτησε για ένα ακόμα Σάββατο, την προτίμηση των τηλεθεατών με το ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ σταθερά στη δεύτερη θέση με 15.3%.

Η νέα ώρα μετάδοσης του MEGA STAR (στις 12:00) δεν απέδωσε καθώς η Μαντώ και ο Αντώνης με καλεσμένο το Νίκο Απέργη σημείωσαν 4.3%.

Με 22.1% η Ναταλία Γερμανού κατέκτησε την προτίμηση των τηλεθεατών στη ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ, με τον Σκαρμούτσο να σημειώνει 8.2%, τον Χάρη και την Αντελίνα 7.9% και τα κερδισμένα ουσιαστικά, στη δεύτερη θέση να είναι ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ του STAR CHANNEL με 11.5%.

Με 13.3% έκανε πρεμιέρα το COOK BEEF στο STAR CHANNEL με τις εκπομπές του MEGA, ROOMIES και MY GREECE να παθαίνουν καθίζηση το 4.6% και 5%, αντίστοιχα, όπως και η εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη στην ΕΡΤ1 με 3.3%. Αντίθετα, το HAPPY TRAVELLER και ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ σημείωσαν 11.1% και 12.9%, αντίστοιχα.

Λίγο πριν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΩ στην ΕΡΤ1 με ένα 6.6% έδωσε δυναμική μάλλον στο τρίτο επεισόδιο της νέας σειράς της Ελένης Ράντου, η οποία έκλεισε με ένα ικανοποιητικό για τη Δημόσια Τηλεόραση, 10.2%.

Στην PRIMETIME ΖΩΝΗ δεν είχαμε καμία ανατροπή. Το MASTERCHEF με 31.4% κατέκτησε την προτίμηση των τηλεθεατών, φτάνοντας μέχρι και το 35.2%, ενώ η ΦΑΡΜΑ σταθερά, πήρε (χωρίς άλλον αξιόλογο ανταγωνισμό) 18.6%, φτάνοντας μέχρι και το 27,8% εφόσον όμως, είχε ολοκληρωθεί το ριάλιτι μαγειρικής. Απογοητευτικό ήταν και το special πρόγραμμα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, το οποίο έκλεισε με 7.1%, ενώ ακόμα πιο απογοητευτικό ήταν το 5.8% του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Τέλος, στο μεταμεσονύκτιο πλέον BATTLE OF THE COUPLES ο κόσμος φαίνεται να συνεχίζει να γυρίζει την πλάτη, καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα σημείωσε 8.3%.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα