Κρυσταλλία: Διδάσκει αισθnσιασμό με τα λευκά της εσώρουxα-Δεν περιγράφουμε άλλο!

Η Κρυσταλλία είναι μία από τις πιο γλυκιές, εντυπωσιακές και πανέμορφες παρουσίες στο χώρο της τηλεόρασης και της μουσικής σκηνής. Την βλέπουμε κάθε μέρα στο αγαπημένο μας “The Booth“, μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Σοφία Κουρτίδου και την Σοφία Μουτίδου. Την γνωρίσαμε….

μέσα από το νεανικό ποπ συγκρότημα “Otherview” σαν βασική τραγουδίστρια από το 2009 έως το Φθινόπωρο του 2012. Η όμορφη τραγουδίστρια γεννήθηκε στην Αθήνα.

Μεγάλωσε στον Πειραιά και είναι απόφοιτη της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά “Saint Paul”. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχέδιο Μόδας και κλασσικό πιάνο.

κρυσταλλια,κρυσταλλια,κρυσταλλια ηλικια,κρυσταλλια εγκυοσ,κρυσταλλία ρήγα,κρυσταλλια γαμοσ,κρυσταλλια συζυγοσ,κρυσταλλια ρηγα ηλικια,κρυσταλλια the booth,κρυσταλλια υψοσ

Η Κρυσταλλία είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι και την βλέπουμε σε ένα πρότζεκτ που λατρεύει!

Ε, εντάξει! Τι να πούμε για αυτό το πλάσμα;

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.