Έπιασαν την Ζωή Δημητράκου στα καμαρίνια να…Δείτε το υλικό που διέρρευσε!

Την Ζωή Δημητράκου την γνωρίσαμε μετά από την συντροφιά που μας κρατούσε κάθε πρωί εν μέσω πρώτης καραντίνας, στο κανάλι του MEGA. Η Ζωή φρόντιζε πάντα να μας κρατάει συντροφιά με τις γυμναστικές συμβουλές, αλλά και μας κράτησε σε φόρμα όλο αυτό το διάστημα που είμασταν στο σπίτι.

Πλέον συνεχίζει να μας γυμνάζει μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα “Πάμε Δανάη” και γι’ αυτό την ευγνωμονούμε! Ταυτόxρονα την βλέπουμε και στο μουσικό σόου του OPEN “Just The 2 Of Us“, με coach τον ένα και μοναδικό Λευτέρη Πανταζή.

ζωη δημητρακου,ζωή δημητράκου,ζωη δημητρακου mega,ζωη δημητρακου επεισοδια,ζωή δημητράκου υψοσ,ζωη δημητρακου μαγιο,ζωή δημητράκου σχεση,ζωη δημητράκου ασκήσεισ,ζωη δημητρακου καλλιστεια,ζωή δημητράκου μεγκα

Σήμερα λοιπόν σε ένα χιουμοριστικό βίντεο, η Ζωή “αρπάζεται” στην κυριολεξία από ένα “μαγικό ” χέρι και από τα καμαρίνια της πετιέται κατευθείαν στο πλατό!

Δείτε κι εσείς!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)