Αμαλιάδα: «Καμπάνα» 250.000 ευρώ σε 72χρονο γιατί εγκατέλειψε νεογέννητα κουτάβια σε δάσος

Το διοικητικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε είναι στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς και την κακοποίησή τους.

Πολύ βαριά ήταν η «καμπάνα» σε έναν 72χρονο για την εγκατάλειψη κουταβιών στο δάσος της Μαραθιάς, όπως αναφέρει το ilialive.gr.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ηλικιωμένος μετέφερε με φορτηγάκι και εγκατέλειψε στο δάσος σκυλίτσα και τα οκτώ κουτάβια της, 25-20 ημερών.

Για το περιστατικό έγινε καταγγελία από πολίτη στην Αστυνομία που αναζήτησε και εντόπισε τα κουτάβια.Το διοικητικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στον 72χρονο έγκειται στο πλαίσιο της νέας νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς και την κακοποίηση τους.

Συνολικά για τα οκτώ κουτάβια και τη σκυλίτσα το ποσό έφτασε τις 249.300 ευρώ. Τα κουτάβια και τη σκυλίτσα τα παρέλαβε ο υπεύθυνος του καταφυγίου του δήμου Ήλιδας.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου