Αμαλία Καβάλη: ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες και το μέλλον της Ουρανίας

Η Αμαλία Καβάλη ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε με την Ναταλία Γερμανού για τις αντιρρήσεις που είχαν οι γονείς της για την απόφαση να γίνει ηθοποιός, αλλά και για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1.

Αμαλία Καβάλη: ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες και το μέλλον της Ουρανίας.

Αποκάλυψε πώς προέκυψε η πρόταση για τον ρόλο της Ουρανίας

«Είχε έρθει ένα βράδυ στο σπίτι μου η Δανάη Λουκάκη, που κάνει την Παγώνα, γιατί κάναμε μαζί ένα σεμινάριο μαζί. Μου είπε ότι έκλεισε αυτή τη δουλειά, μου είπε ποιος είναι ο σκηνοθέτης και λέω κάτσε να δω ποιος είναι στο Facebook. Τον έκανα add και την επόμενη μέρα το πρωί με πήραν για να πάω στο casting. Έκανα κατευθείαν την Ουρανία, δεν μου έδωσαν να διαβάσω κάτι άλλο».

Η δύσκολη απόφαση

«Η Ουρανία είχε πάντα μια τάση σε ανθρώπους που είναι πιο ανοιχτοί. Μετά παντρεύτηκε τον Κυριάκο κι εκείνος έγινε συντηρητικός. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ο Άλκης που είναι διαφορετικός και της δίνει έναν άλλο αέρα. Είχαν σταματήσει να συμβαδίζουν με τον Κυριάκο. Η Ουρανία όμως δεν έφυγε από την οικογένειά της. Αλλά μετά ο Κυριάκος ξέφυγε τελείως και δυσκολεύτηκε πολύ μαζί του. Τον Άλκη τον χρησιμοποίησε για να φύγει».

«Της έφερε μία άλλη αύρα ζωής, όπως είχε κάνει και ο Κυριάκος τότε, πριν γίνει συντηρητικός. Άλλαξε μέσα στον γάμο, όπως συμβαίνει με πολλούς ανθρώπους. Κάπου εκεί σταμάτησαν οι δυο τους να συμβαδίζουν. Ήρθε ο Άλκης και όλο αυτό το ανατάραξε. Ο Κυριάκος την έφτασε στα όριά της, ξέφυγε τελείως σε αυτόν τον κύκλο. Έχω την αίσθηση πως τον Άλκη τον χρησιμοποίησε για να φύγει από τη σχέση της. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει τρόπο ζωής. Η Ουρανία δεν παίρνει εύκολα τέτοιες αποφάσεις».

Σχετικά με το εάν ο Κυριάκος και η Ουρανία θα χωρίσουν κάποια στιγμή, το επίσημο διαζύγιο δε σημαίνει πως ο έρωτας αυτός θα χαθεί τόσο απλά. Πράγματι, θα φτάσουν στο σημείο να υπογράψουν, όμως μέσα τους η φλόγα θα σιγοκαίει για καιρό.

https://www.youtube.com/watch?v=1PLJKHnJPAM

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία