Άλλη μία νέα αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η Ντέμυ-Δεν σταμάτα να μας εκπλήσσει!

Απ’ την αρχή της καριέρας της έχει συγκεντρώσει 30 υποψηφιότητες για τα ετήσια Mad Video Music Awards. Έχει, έως τώρα, επιτυχώς κερδίσει συνολικά 11 βραβεία MAD VMA, ενώ επιπλέον έχει βρεθεί υποψήφια και έχει κερδίσει στα Mad VMA Cyprus.Πρόκειται για μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα την οποία το κοινό λατρεύει!

Έγινε γνωστή με το όνομα Demy, ενώ το πραγματικό της όνομα είναι Δήμητρα Παπαδέα.  Εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2017 με το τραγούδι This is love, κατακτώντας την δέκατη ένατη θέση με 77 βαθμούς και γενικά είχε αφήσει πολύ καλή εντύπωση σε όλη την Ευρώπη.

demy, demy instagram , demy έγκυος, demy ύψος , demy καταγωγή, demy eurovision

Της αρέσει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της και να πειραματίζεται, χθες λοιπόν την είδαμε στο Mad Walk να τα σπάει με μία αλλαγή που προκάλεσε συρροή σχόλιων στο Instagram και θα σας αφήσει άφωνους!

Δείτε εδώ:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)