Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Όταν πέσεις σε σκηνοθέτη που νομίζει ότι είναι θεός θα φερθεί όπως δεν πρέπει»

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε στο Open για τις δύσκολες στιγμές της καριέρας της, το #metoo και τον σύζυγό της στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωϊνιάτικα, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι γενιές ηθοποιών ανέχτηκαν άσχημες συμπεριφορές από σκηνοθέτες.

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Όταν πέσεις σε σκηνοθέτη που νομίζει ότι είναι θεός θα φερθεί όπως δεν πρέπει».

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Οι δύσκολες στιγμές στη δουλειά θα είναι όταν πέσεις στο σκηνοθέτη που νομίζει ότι είναι θεός και θα σου φερθεί όπως δεν πρέπει να φερθεί. Δεν μιλάω καθόλου για σεξουαλική παρενόχληση και όλα αυτά. Μιλάω όμως για απαξιωτική συμπεριφορά ως προς την υποκριτική σου το οποίο δεν φέρνει και κανένα αποτέλεσμα γιατί απλώς μπλοκάρεις».

«Παλιά μεγαλώναμε με το ότι πρέπει να ταλαιπωρηθείς, πρέπει να σου σπάσω το εγώ, πρέπει να σε ξεφτιλίσω γιατί έτσι μόνο θα λυθείς. Αυτή η μυθολογία ανέθρεψε τη δική μου την γενιά. Εγώ δηλαδή τα έχανα και δεν μίλαγα, σκεφτόμουν τι θα του πω όταν είχα πάει πια σπίτι μου. Εάν με αφορά πάρα πολύ η γνώμη του ανθρώπου που με προσβάλλει, δεν έχω μάθει να το διαχειρίζομαι».

«Βέβαια και έχω σκεφτεί να φύγω. Απλώς υπάρχει και κάτι που λέγεται φιλότιμο! Αν φύγεις, κρεμάς τους συναδέλφους και είναι γενικά κακό. Δεν το έχω κάνει αλλά το έχω σκεφτεί». Τόνισε η Αλεξάνδρα Παντελάκη καθώς περιέγραψε στιγμές που αντιμετώπισε σκληρή και απαξιωτική συμπεριφορά στο θέατρο.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αναφερθεί στη γνωριμία με τον σύζυγό της και τον γάμο τους

«Από μικρή επειδή ήμουν λίγο παχουλή έλεγα να βρω έναν άντρα που να είναι ζωγράφος και του αρέσει η αναγέννηση και έτσι έγινε. Βρήκα άντρα ζωγράφο και του άρεσε η αναγέννηση! Ήμουν κατά του γάμου κάποια στιγμή μετά τα 40 η μοναξιά δεν έχει καθόλου πλάκα! Και ξαφνικά εμφανίζεται στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος. Ο Τάκης Τζίφας. Ένιωσα αμέσως εμπιστοσύνη. Σαν να μου έστειλαν οι γονείς μου αυτό τον άνθρωπο! Παντρεύτηκα στα 48» είπε η ηθοποιός.

«Περνάμε πολύ ωραία με τον Τάκη! Όχι απλώς δεν βαριόμαστε, λείπουμε ο ένας στον άλλο. Ο έρωτας θέλει τετραγωνικά και σεβασμό στη ζωή και τη δουλειά του άλλου…Στην αγάπη πρέπει να μπαίνεις στη θέση του άλλου» συμπλήρωσε.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία