Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Θρήνησα την άτυχη εγκυμοσύνη μου»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη σχετικά με τα χειρουργεία που παρακολούθησε για τον ρόλο της στο «Φιλί της ζωής», καθώς και το ενδεχόμενο να αναλάβει την  παρουσίαση ενός show. Επίσης έκανε λόγο για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε στο παρελθόν.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Θρήνησα για την άτυχη εγκυμοσύνη μου».

Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Οι γείτονες από πάνω» που πρωταγωνιστεί. Ενώ παράλληλα έκανε λόγο για τους ρόλους που έχει παίξει.

«Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου σε μικρή ηλικία, οι γονείς μου θεωρούσαν σημαντική παιδεία το θέατρο και τη λυρική σκηνή. Η Ελένη Χατζηαργύρη ήταν δασκάλα μου. Ήρθε δειλά και μου είπε χωρίς να σε προσβάλω θέλεις να έρθεις να στρώνεις το χαλί στην παράσταση «Αγαμέμνονας». Φέτος επέλεξα ένα ρόλο δραματικό γιατί ήθελα να φύγω από τους ρόλους που μου δίνουν συνήθως. Για να δείξω ότι μπορώ να κάνω και κάτι άλλο».

Οι αισθητικές επεμβάσεις δεν την βρίσκουν αδιάφορη

«Η εικόνα με απασχολεί τόσο όσο δεν κρύβω αυτά που κάνω έχω κάνει μεσοθεραπεία και κατά καιρούς κάνω και κάνα μπότοξ».

Παρακολούθησε χειρουργικές επεμβάσεις για έναν ρόλο

«Στο «Φιλί της ζωής» έκανα τη χειρουργό, πήγα σε έναν φίλο μου χειρουργό και είδα όλα τα χειρουργεία ανοιχτής καρδίας, εγκέφαλο, είχα μάθει να κάνω ράμματα».

Η παρουσίαση μιας εκπομπής στην τηλεόραση θα της άρεσε γιατί είναι καλή στο live

«Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές, μου κάνει εντύπωση γιατί στο live είμαι καλή. Θα μπορούσα να παρουσιάσω και show». Συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχει κάνει δύο γάμους

«Έχω κάνει δυο γάμους, εξαιρετική εμπειρία έχω καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους μου. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θεωρώ πως δεν θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Δεν ήταν από τις πρώτες μου επιθυμίες να κάνω ένα παιδί, αν ήθελα θα είχα κάνει. Με φόβιζε το να κάνω παιδί, ένα παιδί είναι μεγάλη ευθύνη και δεν ήξερα αν θα είμαι καλή μητέρα».

Η δύσκολη στιγμή της όταν έμεινε έγκυος

«Είχα μια άτυχη εγκυμοσύνη, είχα παλίνδρομη κύηση πήγα στον γιατρό μου και το παιδί δεν ζούσε. Έκανα το χειρουργείο το πρωί και το βράδυ πήγα στην πρεμιέρα μου. Για όσο βίωσα την μητρότητα είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα, θρήνησα για την άτυχη εγκυμοσύνη μου», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Κάνω NLP για να βγάλουν τους προγραμματισμούς από μέσα μου». Κατέληξε σχετικά με τη μέθοδο ψυχοθεραπείας που ακολουθεί.


 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία